19 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! Bugün indirim geliyor mu? Opet, PO, Total, Shell 21 Haziran 2022 fiyat listesi

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! Bugün indirim geliyor mu? Opet, PO, Total, Shell 21 Haziran 2022 fiyat listesi

Brent petrol fiyatlarında son günlerde kaydedilen gerileme ile beraber akaryakıtta indirim beklentisi oluştu. Sektör temsilcileri bu gece fiyatların düşmesini bekliyor. İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, Shell ve BP 21 Haziran 2022 güncel fiyat listesi...



Milyonlarca sürücü benzin ve motorinde yapılacak indirimi dört gözle bekliyor. Akaryakıt sektörü temsilcileri, petroldeki düşüşün henüz uluslararası benzin ve motorin fiyatlarına yeterince yansımadığına dikkat çekerek, petrol fiyatlarında yeniden artış olması halinde salı gecesi benzinde indirim olabileceğine dikkat çekti. 

Benzin, motorin ve LPG de son dakika! Bugün indirim geliyor mu? Opet, PO, Total, Shell 21 Haziran 2022 fiyat listesi

Güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları:

İSTANBUL'DA MOTORİN NE KADAR?

İstanbul'da motorin litre fiyatı 29.19 TL'den satılıyordu. 17 Haziran'da gelen zamla birlikte motorinin litre fiyatı 29.99 liraya yükseldi. 

ANKARA'DA MOTORİN NE KADAR?

Ankara'da 29.32'den satılan motorinin litresi 30.11 liraya ulaştı. 

İZMİR'DE MOTORİN NE KADAR?

İzmir'de 29.32 TL'den satılan motorinin litresi 30.11 liraya çıktı. İzmir'de LPG litre fiyatı ise 11.55 lira.

Peki benzin, motorin ve LPG fiyatları bugün kaç Türk Lirası? Akaryakıta yeni indirim geldi mi? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, Shell ve BP 21 Haziran 2022 güncel fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön