20 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! İndirim ya da zam geldi mi? Opet, BP, PO, Shell 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! İndirim ya da zam geldi mi? Opet, BP, PO, Shell 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sürücüler, akaryakıt fiyatlarına gelecek indirimi dört gözle bekliyor. Şehir şehir benzin, motorin ve LPG fiyatları merak ediliyor. İşte son dakika gelişmeleri ve Opet, BP, Total, Petrol Ofisi, Shell 27 Ekim 2022 güncel fiyat listesi....



Milyonlarca araç sahibi son dakika akaryakıt fiyatlarını merak ediyor ve sık sık araştırıyor. Küresel krizler sebebiyle petrol piyasasında hareketli ve dalgalı bir seyir hakim. Brent petrolde yaşanan bu dalgalanmalar, benzin ve motorin fiyatlarına da yansıyor. 

Sürücüler, akaryakıt fiyatlarına gelecek indirimi dört gözle bekliyor. Şehir şehir benzin, motorin ve LPG fiyatları merak ediliyor. 

Benzin, motorin ve LPG de son dakika! İndirim ya da zam geldi mi? Opet, BP, PO, Shell 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

5-11 Ekim tarihleri arasında 4 kez zam gelen motorinin litre fiyatına, 13 Ekim Perşembe günü 2 lira 14 kuruş, 21 Ekim tarihinde ise 1 lira 7 kuruş indirim geldi. Bu zam ve indirimlerin ardından motorin fiyatları yeniden 26 Türk Lirası seviyelerine geriledi. 

Sürücüler, akaryakıt fiyatlarına gelecek indirim gelip gelmeyeceğini araştırıyor. Ancak şu an için sektörden bir indirim ya da zam haberi gelmedi. 

Peki bugün benzin, motorin, LPG litresi hangi şehirde kaç lira? Akaryakıt fiyatlarında şehir şehir güncel durum ne? İşte Opet, BP, Total, Petrol Ofisi, Shell 27 Ekim 2022 güncel fiyat listesi....  


Geri Dön