24 / 04 / 2024

Benzin, motorin ve LPG'de son durum! Akaryakıt fiyatları kaç TL? Opet, Total, BP, Shell 27 Haziran 2022 fiyat listesi

Benzin, motorin ve LPG'de son durum! Akaryakıt fiyatları kaç TL? Opet, Total, BP, Shell 27 Haziran 2022 fiyat listesi

Petrol fiyatları resesyon endişesiyle 109 dolar seviyelerine kadar düştü. Brent petrol fiyatlarında yaşanan gerileme akaryakıtta indirim beklentisini gündeme getirdi. İl il güncel fiyatlarda son durum ne? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, BP ve Shell 27 Haziran 2022 fiyat listesi...



Pinar Demircan

Milyonlarca araç sahibi benzin, motorin ve LPG'deki güncel fiyatları ve son durumu araştırıyor. Geçtiğimiz günlerde Brent petrol fiyatlarında yaşanan gerileme akaryakıtta indirim beklentisini gündeme getirdi. Arabası olan milyonlarca vatandaş, 27 Haziran 2022 benzin, motorin ve LPG fiyatlarını merak ediyor. 

Benzin, motorin ve LPG de son durum! Akaryakıt fiyatları kaç TL? Opet, Total, BP, Shell 27 Haziran 2022 fiyat listesi

Bugün benzin için herhangi bir indirim haberi verilmedi. Petrol fiyatları resesyon endişesiyle 109 dolar seviyelerine kadar düştü. Son 1 haftada brent petrolün varil fiyatı dolar bazında yüzde 9.2, TL bazında ise yüzde 8.9 gerileme kaydetti. Son olarak 22 Haziran tarihinde benzine 25 kuruş indirim gelmişti. 

Peki benzin, motorin ve LPG litre fiyatı bugün kaç lira oldu? İl il güncel fiyatlarda son durum ne? İşte Opet, Petrol Ofisi, Total, BP ve Shell 27 Haziran 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön