24 / 04 / 2024

Benzin ve motorinde neler oluyor! 2 gün üst üste zam geldi, tıklayınca keyfiniz kaçacak ama tıklayın

Benzin ve motorinde neler oluyor! 2 gün üst üste zam geldi, tıklayınca keyfiniz kaçacak ama tıklayın

Son dakika haberine göre benzin ve motorine zam gelmeye devam ediyor. Benzin ve motorine iki gün üst üste zam gelmesi ise hayli dikkat çekti.



Türkiye'de fiyatı en çok artan ürünlerin başında enerji ürünleri geliyor. Benzin ve motorine art arda gelen zamlar aracı olan vatandaşları canından bezdirdi. Birçok vatandaş, arabalarını kapı önlerinde bırakıp toplu taşıma kullanmaya başladı. Yine aracı olanların canını sıkacak bir haber daha geldi. Ancak benzin ve motorine gelen zammın iki gün üst üste olması gözlerden kaçmadı. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön