28 / 03 / 2024

Benzin ve motorine zam geldi! İşte 15 Şubat akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorine zam geldi! İşte 15 Şubat akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorine zam geldi. 15 Şubat güncel akaryakıt fiyatları. O şirket ekstra indirime gitti



Brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki değişimlerin ardından araç sahipleri gözlerini akaryakıt fiyatlarına döndürmş vaziyette. Benzin, motorin ve otogaz fiyatlarına zam ya da indirim haberi var mı? Ayrıntılar haberimizde.

Benzin'in litre fiyatına 1.09 TL,

Motorin'in litre fiyatınaysa 1.21 TL zam gelmişti.

Otogaz fiyatlarında ise bir değişiklik yaşanmadı.

OPET'TEN İNDİRİM KAMPANYASI

Benzin ve motorine zam geldi! İşte 15 Şubat akaryakıt fiyatları!

Opet resmi sitesinden yapılan açıklamada ''Paraf ile 1 Ocak-15 Şubat 2023 tarihleri arasında Paraf üyesi OPET ve SUNPET istasyonlarında Paraf POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişinize 60 TL ParafPara verilecektir. Kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklanmalı ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, OPET yazıp 3404’e SMS gönderilmelidir. İlk alışverişin, Paraf Mobil’de kampanyanın “Katıldıklarım” bölümünde izlenmesi sonrasında ya da gelecek onay SMS’i sonrasında yapılması gerekmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön