27 / 04 / 2024

Benzin ve motorine zam geldi!

Benzin ve motorine zam geldi!

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan duyuruya göre benzin ve motorine bugünden itibaren geçerli olmak üzere zam yapıldı.



Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren benzin ve motorin zammı uygulanmaya başladı.  Benzin, 26 kuruş ve motorinin litre satış fiyatına 12 ve 23 kuruş olmak üzere iki ayrı zam yapıldı. Motorinde yaşanan 23 kuruşluk artışın pompa satış fiyatlarına yansıyacağı kaydedildi.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan duyuruya göre, dün gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine ve benzine zam yapıldı.

EPGİS tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Akaryakıt Ürünlerinde ÖTV Düzenlemesi 08/10/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 26 Motorinde 12 KRŞ/LT Fiyat artışı gerçekleşmiş olup, artış mevcut uygulama olan EŞEL MOBİL Sistemi gereği ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır."

Benzin ve motorine zam geldi!

"Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 08/10/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Motorinde 23 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur."
 

Benzin ve motorine zam geldi!

 

Benzin ve motorine zam!

Dikkat! Akaryakıta zam geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön