24 / 04 / 2024

Dikkat! Akaryakıta zam geldi!

Dikkat! Akaryakıta zam geldi!

Akaryakıt sektöründe benzin ve motorin fiyatları, bazı illerde 3 kuruşa kadar artırılırken bazı illerde ise sabit bırakıldı...



Akaryakıtta tavan fiyat uygulamasına geçen Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından belirlenen rakamlara bugünden itibaren zam yapıldı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; bazı illerde benzinin litre fiyatına 3 kuruşa kadar zam gelirken bazı illerde ise değişiklik yapılmadı. Aynı şekilde motorinin litre fiyatına gelen zam da bazı illerde 3 kuruşu buldu.

Dikkat! Akaryakıta zam geldi!

Ankara, İstanbul ve İzmir’de fiyatlar

Uygulamanın başladığı 18 Mart’ta İstanbul Anadolu yakasında benzinin litresi için belirlene 7.08 TL’lik fiyat bugünden itibaren 7.09 TL’ye çıktı. Motorinin litre fiyatı ise 6.44 TL’den 6.45 TL’ye çıktı. Avrupa yakasında ise benzin ve motorin fiyatları değişmedi.

İzmir’de benzin ve motorin fiyatlarında bir değişiklik olmadı. Benzinin litresi 18 Mart’ta açıklandığı gibi 7.16 TL’den satılırken, motorinin litresi de 6.52 TL’den satılıyor.

Ankara’da ise benzin ve motorinin litresine 2 kuruş zam yapıldı. Benzin fiyatları Ankara’da 7.13 TL’den 7.15 TL’ye, motorin fiyatları ise 6.49 TL’den 6.51 TL’ye çıkarıldı.

81 ilin bugünden itibaren geçerli olan güncel fiyat listesi EPDK’nın internet sitesinden yayımlandı.

Akaryakıtta tavan fiyat uygulamasına son verin çağrısı!

Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem!

Son dakika haberi! Akaryakıtta tavan fiyat kararı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön