16 / 04 / 2024

Bergama'ya kültür merkezi bekleniyor!

Bergama'ya kültür merkezi bekleniyor!

Bergamalılar, ilçenin sadece UNESCO miras listesine girmesinin yeterli olmadığını belirterek, kültür merkezi ve otoparkın bir an önce tamamlanmasını, aynca turisti çekecek yeni tesislerin şehre kazandırılmasını bekliyor.



Bergama Belediyesi, ilçenin UNESCO miras listesine girmesini sağlayarak vatandaşın büyük takdirini topladı. Ancak UNESCO'ya girmenin yetersiz olduğunu beliıten Bergama şakulleri, kültür merkezi, otopark gibi yarım kalan projelerin tamamlanması gerektiğini vurguluyor. 



İlçe halkı Belediye Başkam Mehmet Gönenç'ten turistlerin konaklaması ve vakit geçÜTneleri için butik oteller ve sosyal tesisleri Bergama'ya kazandırmasını, aynca tarihi hanların restorasyonu projelerini de hızlı bü* şekilde hayata geçirmesini istiyor. Turistlerin esnafla bütünleşmesini sağlayacak projeler geliştirilmesi için adımlar atılmasını bekleyen vatandaşlar, Bergama'nın tanıtımına katkı sağlamak ve ilçedeki turizm sektörünü canlandırmak amacıyla geçen sene yaşama geçirilen "Bergama Seni Çağırıyor" projesini olumlu bü- gelişme olarak değerlendirdi. 


Yeni Asır


Geri Dön