23 / 04 / 2024

Berkani Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!


Berkani Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdelkader Nadim ve Oualae Rabhi tarafından kuruldu.



Berkani Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdelkader Nadim ve Oualae Rabhi tarafından kuruldu.

Berkani Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak ve kiraya vermek. 2- Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının imalatını, ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili atölyeler, fabrikalar kurmak, mağazalar açmak. 3- Uzun ve kısa dönemli olmak üzere her türlü kara tasıtları otobüs, kamyon, minibüs ve otomobil v.b. araçları kiralamak, kiraya vermek ve oto kiralama (rent- a car) isini tüm boyutları ile yapmak. 4- Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, ithal etmek, ihraç etmek, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 5- İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek.


Geri Dön