26 / 04 / 2024

Berkosan Yalıtım'da kimin ne kadar hissesi var

Berkosan Yalıtım'da kimin ne kadar hissesi var

Berkosan Yalıtım ve Tecrit Maddeleri Üretim ve Ticaret A.Ş, son durum itibariyle sermayenin yüzde 5 ve fazlasına sahip ortaklar ile tüzel kişi ve yabancı ortaklar arasındaki dağılımı açıkladı  



MEMET ALDIKAÇTI - 2.600.000,00 TL - Yüzde 32,50
ENİS ALDIKAÇTI - 1.200.000,00 TL - Yüzde 15,00
TOPLAM - 3.800.000,00 TL - Yüzde 47,50
Şirket Genel Bilgi Formu
   Ticaret Unvanı
BERKOSAN YALITIM VE TECRİT MADDELERİ ÜRETİM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
   Merkez Adresi
BÜYÜKDERE CD. OYAL İŞ MRK. 108/1 K:2 ESENTEPE ŞİŞLİ İSTANBUL
   İletişim Adresi
BÜYÜKDERE CD. OYAL İŞ MRK. 108/1 K:2 ESENTEPE ŞİŞLİ İSTANBUL
   Üretim Tesislerinin Bulunduğu Adresler
AYAZPAŞA MH. ÇAYLAKÖYÜ YOLU BAĞLAR MEŞELİĞİ MEVKİİ SARAY TEKİRDAĞ
   Elektronik Posta Adresi
[email protected]
   Web Adresi
www.berkosan.com
   Tescil Tarihi
05/09/2000
   Ticaret Sicil Numarası
298176/245758
   Ticaret Sicil Memurluğu
İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu
   Vergi Dairesi
Mecidiyeköy Vergi Dairesi
   Vergi No
1660002899
   Süresi
Süresiz
   Fiili Faaliyet Konusu
1.Her türlü enerji tasarrufu sağlayan kimyasal maddelerin toptan ve perakende alımını, satımını, ithalini, ihracını ve pazarlamasını yapmak,
2.İmalat sanayi içinde enerji bölümünde, gıda maddeleri muhafazasında, taşıt yan sanayi ve ambalaj sanayi için her türlü yalıtım, izolasyon maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımını, satımını, ithalini, ihracını ve pazarlamasını yapmak.
3.Tarım sanayinde her türlü tarım ürünlerinin sıcak, soğuk ve rutubetten etkilemesini önleyen yalıtım ve izolasyon maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımını, satımını, ithalini, ihracını ve pazarlamasını yapmak.
4.İnşaat sektörü için her türlü izolasyon ve yalıtım maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımını, satımını, ithalini, ihracını ve pazarlamasını yapmak.  
5.Elektronik sanayinde her türlü maddelerin rutubetten ve diğer etkenlerden korunmasını sağlamak amacı ile izolasyon ve yalıtım maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımını, satımını, ithalini, ihracını ve pazarlamasını yapmak.
6.Gemi sanayi için muhafaza ve lamine edici maddelerin üretimini toptan ve perakende alımını, satımını, ithalini, ihracını ve pazarlamasını yapmak.
7.Tekstil sanayi için muhafaza ve lamine edici maddelerin üretimi, toptan ve perakende alımını, satımını, ithalini, ihracını ve pazarlamasını yapmak ve tekstil maddelerinin laminasyonunu gerçekleştirmek.
8.Ses ve her türlü gürültüyü önleyen izolasyon ve tecrit maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımını, satımını, ithalini ihracını ve pazarlamasını yapmak.
9.Ayakkabı, saraciye, çanta ve aksesuarların imalatı için rutubet ve su geçirmeyi önleyici her türlü tecrit maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımını, satımını, ithalini, ihracını ve pazarlamasını yapmak.
10.Yukarıda zikri geçen ve/veya bu emtiaların imalinde kullanılan her türlü makina, cihaz, araç ve gereç, yedek parça aksamının, ham, yarı mamul ve mamul maddelerin ambalaj malzemelerinin imalini, ithalini, ihracını yapmak bu maksatlarla ilgili olarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında her türlü tesis, fabrika, depo ve işletmeler kurmak ve işletmek.
 
   Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye
8.000.000,00-TL
   Kayıtlı Sermaye Tavanı
30.000.000,00.-TL

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön