25 / 04 / 2024

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.



Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden Besa Grup, İstanbul projeleri için düğmeye bastı.

Yaptığı açıklamada 2022 yılını büyümeyle kapacaklarını dile getiren Besa Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, “Arsa yatırımlarımızı hızlandırdık. Geleceğe yatırım yapıyoruz. 50 yılı aşkın süreden beri hizmet veren bir şirketiz. Köklü yapımız nedeniyle krizlere direnç göstermeyi başarabiliyoruz. Pandemi nedeniyle çok sayıda firma küçülmeye giderken biz yatırımlarımıza hız kesmeden devam ettik. Tam pandemi bitti derken bir anda Rusya Ukrayna krizinin başlaması herkes gibi bizim de moralimizi bozdu. Ama bu kriz bize bir kez daha gösterdi ki her şirket bir şekilde enerji yatırımına girmeli. Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerde enerji yatırımları her zaman önemli” şeklinde konuştu.

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum’a değer katacak

Tatilcilerin gözdesi Bodrum’da hayata geçirdikleri The BO Viera projesinin büyük ilgi gördüğüne değinen Efe Bezci konuyla ilgili olarak, “The BO Viera projemiz içinde Curio Collection markasını ülkemize getirmek için Hilton ile anlaştık. Curio Collection by Hilton, Amerika ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın en seçkin 18 destinasyonunda, her biri özenle tasarlanmış 67 otelin yer aldığı özel bir koleksiyon. Hilton, Türkiye'deki ilk resort otelini, The BO Vue adıyla ve Besa Grup güvencesiyle Bodrum'da açmış olacak. Hem Besa Grup hem de ülkemiz için çok değerli olan bu iş birliği, dünyanın da en önemli tatil destinasyonları arasında yer alan Bodrum'un değerine değer katacak. The BO Vue'nun, gerçek bir unutulmaz konaklama deneyimi arayan meraklı gezginlerin Bodrum'daki vazgeçilmez adresi olacağından eminim” dedi.

İşte Efe Bezci'nin yeni yatırımları ile ilgili olarak yaptığı o açıklamalar...


Geri Dön