25 / 04 / 2024

Beşiktaş Armani Maçka Rezidans Evleri!

Beşiktaş Armani Maçka Rezidans Evleri!

Firma: Astaş GYO

Proje: Maçka Residence

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen ve Beşiktaş Maçka'da konumlandırılan Beşiktaş Armani Maçka Rezidans Evleri'nde yer alan 2+1 konutların fiyatları 2 milyon 250 bin dolardan başlıyor...



Beşiktaş Armani Maçka Rezidans Evleri,İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş Maçka'da inşa ediliyor. Armani Maçka Rezidans Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Giorgi Armani imzası bulunan projede bir çok sosyal olanak da bulunuyor. spor alanları, sauna, güneşlenme terası, oyun alanları ve Türk hamamı ve benzeri olanaklar bunlardan sadeec bir kaçı olarak belirlendi.


Armani Maçka Rezidans Beşiktaş adres bilgilerine göre proje tam olarak Beşiktaş Maçka'da konumlandırılıyor. Maçka Parkı'na 3 dakika mesafede hayata geçirilen Armani Maçka Rezidans Evleri toplamda 170 konutu bünyesinde barındırıyor.


Armani Maçka Rezidans satılık daire fiyatları 2 milyon 250 bin dolardan başlıyor.


Armani Maçka Rezidans Beşiktaş teslim tarihi!


Projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor. 


Armani Maçka Rezidans fiyatları!


Beşiktaş Maçka'da konumlandırılan projede 1 oda 1 salon konutların satışı tamamlandı. 2 oda 1 salon konutların fiyatları ise 2 milyon 250 bin dolar olarak belirlendi.


Armani Maçka Rezidans adres:


Vişnezade Mah. Hüsrev Gerede Cad. Şehir Mehmet Sok. No:9 Maçka/İstanbul


Armani Maçka Rezidans Beşiktaş satış ofisi;


Telefon: (0212) 215 29 29

Web adresi: www.mackaresidences.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön