20 / 04 / 2024

Beşiktaş Armani Maçka Rezidans projesi!

Beşiktaş Armani Maçka Rezidans projesi!

Firma: Astaş GYO

Proje: Armani Maçka Rezidans

Astaş GYO girişimiyle hayata geçirilen Beşiktaş Armani Maçka Rezidans projesi 'nin güncel bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...




 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanan dairelerin bulunduğu Beşiktaş  Armani Maçka Rezidans  projesi Beşiktaş-Maçka'da yükseliyor. 60 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yer alan Beşiktaş Armani Maçka Rezidans Astaş Holding tarafından hayata geçiriliyor. 



170 konuttan meydana gelen Beşiktaş Armani Maçka Rezidans projesi 'nde daire alanları 200 ile 500 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 12, 13 ve 14 katlı olmak üzere 3 blok halinde inşa edilen Beşiktaş Armani Maçka Rezidans projesi 'nin satış süreci devam ediyor. Beşiktaş Armani Maçka Rezidans projesi daire fiyatlarına ilişkin bilgiler şöyle: 


Beşiktaş Armani Maçka Rezidans projesi fiyat: 


Beşiktaş Armani Maçka Rezidans projesi 'nde  1+1 dairelerin satışları tamamlanmış durumda. Projenin daireleri 2+1'ler için 2 milyon 250 bin dolar ile 3 milyon 100 bin dolar arasında değişen fiyatlarla alıcısını bekliyor. 


Beşiktaş Armani Maçka Rezidans projesi!


Balkon ya da teraslı olmak üzere 10 değişik tip seçeneğinin bulunduğu Beşiktaş Armani Maçka Rezidans projesi 'nin ödemelerinde banka kredisi kullanılabiliyor. Projede buna göre daire için minimum yüzde 25 peşinat ödeniyor ve kalan miktar kredi kapsamında vade yapılıyor. 


Beşiktaş Armani Maçka Rezidans projesi ne zaman teslim? 


Beşiktaş Armani Maçka Rezidans projesi daire teslimleri hemen yapılıyor. 


Beşiktaş Armani Maçka Rezidans projesi 'nin içerisinde dinlenme alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, güneşlenme terasları  fitness center, Türk hamamları, spa, saunalar ve güzellik merkezleri bulunuyor. 



Telefon: 0212 215 29 29

Web adresi: http://www.mackaresidences.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön