20 / 04 / 2024

Beşiktaş Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Beşiktaş Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Beşiktaş Belediyesi yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren komşularına yardım edecek. Faaliyetleri durdurulan işletmelerden kira alınmayacak…



Beşiktaş Belediyesi faaliyetleri durdurulan işletmelerden kira almayacaklarını açıkladı.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Belediyeden yapılan açıklamada, salgın nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren ilçe sakinleri için belediye harekete geçtiği belirtildi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, esnafından, öğrencisine birçok vatandaşı bir süre rahatlatacak ekonomik destek kararı aldıklarını ifade etti.

Akpolat, ekonomik olarak zorlukların yaşandığı bu süreci el birliği ile aşacaklarını söyleyerek, şunları kaydetti:

"Salgın hepimizin hayatında büyük bir sarsıntıya yol açtı. Beşiktaş Belediyesi bu anlamda elinden gelen desteği vermeye hazır.  Salgınla mücadele kapsamında işletmelerini kapamak zorunda kalan esnafımızdan ve tezgahlarını açamayan seyyar satıcılarımızdan işgaliye bedeli alınmayacak. Kiracımız olan ve faaliyetleri durdurulan işletmelerden kira alınmayacak. Yurtlarımızda kalan öğrencilerimizden ücret alınmayacak. Kreşlerimize gelen çocuklarımızdan ise bu süreç boyunca ücret talep edilmeyecek. El birliğiyle, dayanışmayla, bu süreci aşacağız. Emin olun Beşiktaş’ta hiç kimse yalnız değildir. Beşiktaş var, biz varız ve birlikte başaracağız."

Faaliyetleri durdurulan iş yerlerinden kira alınmayacak! 


Geri Dön