19 / 04 / 2024

Beşiktaş, Düzce'ye kamp tesisi yapacak mı?

Beşiktaş, Düzce'ye kamp tesisi yapacak mı?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Düzce'de yapılması düşünülen kamp tesisleriyle ilgili olarak "Orası devlet arazisi. Arazinin tapusu bizim olsun istiyoruz. Satarlarsa tesisi oraya yapacağız" açıklamasında bulundu.



Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde katıldığı park açılışının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 


Bir gazetecinin Düzce'de yapılması düşünülen kamp tesisleriyle alakalı son durumun sorulması üzerine, Fikret Orman şunları söyledi:


"Orada biz yer bulmuştuk. Orayı da satın almak istedik çünkü böyle bir kamp tesisine Beşiktaş Kulübü milyon dolarlar harcayacak. Oradaki araziler devlet arazisi fakat biz de kendi tapulu malımız olsun istiyoruz. Eğer satarlarsa o tesisi oraya yapacağız ama satmazlarsa sonradan 'orayı şu yönde kullanamazsın, bunu yapmazsın...' Zaten şu anda orası dağ, taş. Biz o tesisleri oraya yapmasak orası o haliyle duracak. Biz de istiyoruz ki madem bu kadar risk alıp para harcıyoruz bizim kendi tapulu arazimiz olsun. Top Düzce'de bizde değil." 


AA





Geri Dön