19 / 04 / 2024

Beşiktaş USA'dan Vodafone Arena'ya 15 bin dolar!

Beşiktaş USA'dan Vodafone Arena'ya 15 bin dolar!

Beşiktaş USA Derneği, 2015 yılı balosu Amerika'da yaşayan Türkler arasında büyük ilgi gördü.Beşiktaş USA Derneği, 2015 yılı balosundan elde edilen gelirden 15 bin doları Vodafone Arena İnşaatı'nda kullanılmak üzere kulübe verdi...




Beşiktaş USA Derneği, 2015 yılı balosundan elde edilen gelirden 15 bin doları Vodafone Arena İnşaatı'nda kullanılmak üzere kulübe verdi.


Smart Juice firmasının sahibi ve aynı zamanda Demokrat Parti Pensilvanya delegesi olan Murat Güzel ana sponsorluğunda New York`ta geçtiğimiz pazar günü yapılan ve Baskan Fikret Orman'ın da katıldığı gece Amerika'da yaşayan Türkler arasında büyük ilgi gördü. Beşiktaş USA Derneği Başkanı Emrah Öğüt, baloyu düzenlerken hedeflerinde balo gelirinden bir kısmını yeni yapılan statlarına göndermek olduğunu ve bunu gerçekleştirdikleri için gurur duyduklarını söyledi. Dernek Başkanı Öğüt, yaptığı konuşmada sözlerine şöyle devam etti: "Sabırsızlıkla beklediğimiz yeni stadımızın inşaatına bağışladığımız 15 bin dolarlık yardımın kulübümüze üye 156 derneğe örnek olmasını istiyoruz. Eğer bizim de okyanus ötesinden stadımıza bir tuğla, bir koltuk hediyemiz olmuşsa bu bizim için gelecek nesillere aktaracağımız en büyük mutluluk olacaktır." 

 

Onur konuğu Başkan Orman

 

Besiktas USA Derneği'nin davetlisi olarak baloya katılan Başkan Fikret Orman ise gecede yaptığı konuşmada Beşiktaş USA Derneği'nin bu yılki gecesinde Amerika'daki taraftarlarla bir araya gelmekten büyük onur duyduğunu belirterek konusmasini şöyle sürdürdü: "Tüm kalbimle söylüyorum Beşiktaş bu sene şampiyon olacak ve yeni stadımıza şampiyon olarak geleceğiz. Bu toplantıları çok önemsiyorum. Özellikle ülkemize uzak olan bölgelerde Beşiktaşlılar ile beraber olmayı çok önemsediğimi ifade etmek istiyorum. Eskiden İngiltere için 'Güneş Batmayan İmparatorluk' derlerdi. Kulübümüz de güneşi batmayan bir kulüp haline geldi. Çok büyük bir camiadır Beşiktaş Kulübü, önemli bir kurumdur. Çok zorluklardan geldik ama hep beraber iyi günler göreceğimize inancım tamdır” 

 

Gökhan Tepe konseri

 

Baloda sahne alan Gökhan Tepe, en güzel şarkılarını Amerikalı Beşiktaşlılar için seslendirirdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Gokhan Tepe, geceye katilan davetlilerin Beşiktaş tezahüratlarına da eşlik etti. Barış İzgördü isimli bir Beşiktaş taraftarının siyah-beyazlı kulübün 1920 yılından bu güne kadar futbol formalarının fotoğraflarından oluşan kitap haline getirdiği koleksiyon, Başkan Orman tarafından imzalanarak davetlilere dağıtıldı. 

 

Demba Ba formasına 30 bin dolar


Baloda Beşiktaşlı futbolcular tarafından imzalanan formalar, geceye katılan davetlilere açık artırma usülü satışa sunuldu. Gecede satışa çıkarılan 6 formadan sonuncusu olan Demba Ba formasi, New York`ta yaşayan hayırsever işadamı Ekmel Anda önderliğinde diğer işadamlarının da katkılarıyla 30 bin dolardan satıldı. Demba Ba forması gecenin sponsorlarindan Ali Rıza Doğan ve Mehmet Ak tarafindan kanser tedavisi goren ve davetliler arasında bulunan Besiktas taraftarı Uzay Kolbası'na hediye edildi.


Fanatik


Geri Dön