26 / 04 / 2024

Şahan Gökbakar'dan Vodafone Arena yorumu!

Şahan Gökbakar'dan Vodafone Arena yorumu!

Şahan Gökbakar, Vodafone Arena’nın havadan fotoğrafını paylaşıp açılışı kutladı. Ancak bu karedeki binaların ‘8-0’a gönderme olduğunu düşünen bazı Beşiktaş taraftarları Şahan’a tepki yağdırdı.



Koyu Galatasaraylı Şahan Gökbakar, önceki gün paylaştığı fotoğrafla bazı Beşiktaş taraftarlarını çıldırttı. Şovmen, Vodafone Arena'nın havadan çekilmiş görüntüsünü paylaşıp "Beşiktaşlılar'a yeni stadları hayırlı uğurlu olsun!" yazdı. Ancak bazı Siyah-Beyazlılar, fotoğraftaki binaların '8-0'ı andırdığını ve Şahan Gökbakar'ın bu kareyle Liverpool mağlubiyetini kast ettiğini düşündü.


'NASIL BİR YARAYMIŞ Kİ!' 

Bazı Siyah-Beyazlılar'ın küfür yağmuruna tuttuğu Şahan Gökbakar ise şu açıklamayı yaptı: "2 hafta önce uçaktan çektiğim bu fotoğrafı, Beşiktaşlılar'ı kutlamak için paylaştım. Bir de baktım küfür kıyamet! Bazıları yandaki binanın '8-0' olduğunu düşünmüş! Sanki ben yapmışım gibi! Müteahhit öyle uygun görmüş yapmış. Nasıl bir yaraymış ki her baktığı yerde bazıları '8-0' görüyor. Akıl fikir versin size yaradan! Bazı ezikler de bana ana avrat saymışlar. Kardeş küfür edecekseniz gidin müteahhite edin. Bana analı avratlı tüm küfür edenlere daha da ağdalılarını ben de ediyorum."



Takvim




Şahan Gökbakar'dan 3. köprü yorumu!


Geri Dön