27 / 04 / 2024

Vodafone Arena açılış tarihi 29 Ekim!

Vodafone Arena açılış tarihi 29 Ekim!

Kartal'ın mabedi yavaş ama emin adımlarla geliyor. Beşiktaşlılar Vodafone Arena biletlerine hücum ederken, stadın da en geç 29 Ekim'de kapılarını açması bekleniyor.




EVİNDEN uzakta neredeyse ikinci yılına girecek olan Beşiktaş, İnönü'yü çok özledi... Dolmabahçe'den uzakta geçen günlerde sıkıntılar yakasından düşmeyen Kara Kartallar, artık geri sayıma geçti. Hem yönetim, hem futbol takımı, hem de taraftarlar Vodafone Arena'nın açılması için gün sayıyor. Kaba inşaatı sonuçlanan ve çatı montaj ma geçilen Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Fikret Orman'ın bizzat ilgilendiği inşaatın 29 Ekim'de resmen bitmesi bekleniyor. 


Taraftar destek oluyor BU ortamda taraftarlar da boş durmuyor. Yönetimin satışa sunduğu Vodafone Arena biletlerinin şimdiden büyük ölçüde tükenmesi, kulübe de büyük ekonomik kaynak sağlıyor. Yönetim şimdiden 147 locanın 145'ini satmayı başardı. Ayrıca 4 bin 500 VIP koltuk ile 12 bin numaralı ve kapalı tribün bileti de satıldı. Yeni statta Çarşı Grubu'nun oturması beklenen açık tribüne ise ilginin yüksek olmadığı kaydedildi. Bu biletlerin stadın açılışıyla birlikte ilgi görmesi bekleniyor. 


Avrupa'nın en büyüğü

VODAFONE Arena'da Avrupa'nın en büyük kulüp müzesi açılmaya hazırlanıyor. Beşiktaş Yönetimi, tarihi eser diye yıkılmayan eski açık (müze kapısı) tribünün restorasyon çalışmalarına başladı. Statta bulunan bu kışımı komple müzeye çevirmeyi planlayan yönetim, Avrupa'da 26 büyük kulübün müzesini ve dünyanın en önemli müzelerini gezerek projeyi hazırladı. Bu araştırmalar doğrultusunda Avrupa'nın en büyük ve görkemli spor kulübü müzesinin Vodafone Arena'da olması amaçlanıyor. 


AMK Gazetesi


Geri Dön