25 / 04 / 2024

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'ta bulunan lüks site sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu lüks sitede 3 hırsız sitenin demir parmaklıkları keserek içeri girdi. 



İstanbul Beşiktaş'ta daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu Sarı Konaklar Sitesi'nin sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. 23 blok ve 250 daireden oluşan lüks sitenin demir parmaklıklarını kesen 3 kişilik hırsızlık çetesi girdi.

Hürriyet Gazetesi'nden Dinçer Gökçe'nin haberine göre, hırsızlık olayı, yalnız yaşayan bir kadının evinde yaşandı. Olayın olduğu akşam, yalnız yaşayan kadın annesine gitmişti. Hırsızlık şebekesinin evine girilen kadın hakkında önceden bilgi sahibi oldukları iddia edildi. Evdeki değerli eşyaları çalındığı belirtildi. 

"YÖNETİM ÖNLEM ALMIYOR"

Ayrıca, sitede bir kaç ay önce yine bir hırsızlık olayı yaşanmıştı. Bir ecdeki çelik kasa çalınmıştı. Site yönetiminin gerekli tedbirleri almadığını öne süren bir kaynak “Bir süre önce de hırsızlık olayı yaşandı. Üstelik hırsızlar aynı noktadan girmiş. Buna rağmen gerekli önlem alınmıyor” dedi.

'SİTEYE HIRSIZ GİRDİ' YAZISI

24 Ağustos akşamı yaşanan hırsızlık olayıyla ilgili site yönetimi, sakinlere 5 Eylül'de gönderdiği resmi yazı ile bildirdi. Aylık aidatların 3 bin 300 TL olduğu sitenin aylık bütçesi 800 bin lirayı aşıyor. Sitede, çok sayıda sanatçı, futbolcu, bankacı ve iş insanının yaşadığı öğrenildi. Konuyla ilgili site yönetiminden açıklama yapılmadı. 


Geri Dön