24 / 04 / 2024

Beşkent GYO İstanbul Sultanbeyli'de konut projesi yapacak!

Beşkent GYO İstanbul Sultanbeyli'de konut projesi yapacak!

Beşkent istanbul' da konut projesi yapacak Van' da halen devam eden konut inşaatı bulunan Beşkent GYO, önümüzdeki yıl da İstanbul Sultanbeyli' de konut inşaatına başlayacak.




Beşkent istanbul'da konut projesi yapacak Van'da halen devam eden konut inşaatı bulunan Beşkent GYO, önümüzdeki yıl da İstanbul Sultanbeyli'de konut inşaatına başlayacak. İstanbul'daki projelerinin 150 daire ve 6 bloktan oluştuğunu ifade eden Beşkent GYO Yönetim Kurulu Başkam Murat Ruçhan Bayam, "Şirketimize Beşkent adım vermemizin nedeni Van, Ankara, İstanbul, Urfa ve  İzmir  de konut projeleri gerçekleştirmeyi hedeflememiz" dedi. 


Beşkent GYO'nun altı ay önce kurulan yeni bir işletme olduğunu bildiren Bayam, şehirlerin çağdaş dokusuna uygun, insanların gereksinimlerine hitap eden yapıları inşa ederken, aynı zamanda estetik ve görsel açıdan zengin mimarı farklılık da sunduklarını kaydetti. 


Alışılagelmiş kuralların dışına çıkarak modern kent profiline uygun yaşam alanları oluşturmak hedefi ile faaliyetlerine hız verdiklerini ifade eden Bayam, "Biz müşteri portföyümüzü oluşturan kesimlere gayrimenkul sunuyoruz. Ancak bunu dört duvar, klasik inşaat mantığına göre değil, yaşanılabilir kentler ve binalar kriterine uygun hale getiriyoruz. İnsanların barınma ihtiyaçları ve bu ihtiyaca yönelik yapılar herkesçe yapılabilir ancak bu ihtiyaç modern zaman akışında yerini artık farklı beklentilere bırakmıştır. İnsanlar, gayrimenkulleri farklı değerlendirmeye, bunu kendi ölçeklerinde ticari olarak değerlendirmeye, farklı konseptlerde kullanmaya başlıyorlar. Tüm bu kriterleri göz önüne alarak hizmetlerimizi sunuyoruz ve beklediğimiz gibi hizmet sunduğumuz insanların teveccühünü alıyoruz. En büyük farkımız bu noktada başlıyor" dedi. 


Yurtdışında henüz fiili olarak faaliyete geçmediklerini dile getiren Bayam, Orta Asya ve Sovyet ülkeleri ile inşaat sektörü için geleceğin yıldızı olarak parlayan Ortadoğu ülkelerinde ciddi atılımlar yapma gayretinde olduklarını söyledi. Bu ülkelerde özellikle inşaat, toplu konut, alışveriş merkezleri, turizm işletmeleri gibi saygın ve prestij sahibi işler yapmayı misyon olarak belirlediklerini anlatan Bayam, "Ar-Ge kapsamında daha farklı ve çağın gereksinimlerine uygun projeler geliştirmek, bu projelerin altyapısını hazırlamak, ilgili mekanizmaları dizayn etmek için zamanını harcayan özverili bir ekiple yola çıktık" şeklinde konuştu. 


Dünya Bölge


Geri Dön