25 / 04 / 2024

Beta International İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta International İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta International İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayman Ahmed Saad Mosselhy, S. Abdelmguıd Soufy Abdelfatah, Addı Sadeq Ismail Yaseen tarafından 2 Şubat'ta kuruldu.



Beta International İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayman Ahmed Saad Mosselhy, S. Abdelmguıd Soufy Abdelfatah, Addı Sadeq Ismail Yaseen tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 2 Şubat'ta kuruldu. 


Beta International İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Yurt içinde ve  yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama , seyahat, taşıma, rehberlik  hizmetlerini yürütmek. -Uçak, otobüs, gemi, tren gibi tüm ulaşım araçlarının biletlerinin rezervasyonunu ve satışını yapmak.  -Her türlü resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak ve inşaat işlerinde kullanılan her türlü malzemenin ithalatı, ihracatını ve  ticaretini yapmak.  -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,iş yeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek   -Her türlü gayrimenkul yönetimi yapmak.   -Her türlü yat, kotra, marina, deniz otobüsü, şilep, tanker, yolcu vapuru, uçak, otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, şehir içi minibüs ile taşımacılık, tır gibi, deniz, kara, hava araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek.  -Dünya piyasalarında genel kabul görmüş her türlü ürünün yurt içi ve yurt dışı piyasalarda pazarlanması, pazarlama aracılık hizmetleri, ithalat, ihracatı, aracılık ve yönetim  hizmetleri vermek.  



Geri Dön