26 / 04 / 2024

Betadiesel Makina İleri Mühendislik Teknoloji Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Betadiesel Makina İleri Mühendislik Teknoloji Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Özdemir tarafından kuruldu.



Betadiesel Makina İleri Mühendislik Teknoloji Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Özdemir tarafından kuruldu.

Betadiesel Makina İleri Mühendislik Teknoloji Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu: 

-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mühendislik projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, okul, banka, hastane, otogar, benzinlik, iş merkezi, plaza, konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların kontrolü ve kontrollüğünün yapılması ve yaptırılması. -Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içi ve yurt dışında mühendislik çalışmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak. -Her türlü gemi, yat ve deniz araçlarının tamir, bakım ve onarımının yapılması. -Deniz araçlarının makinelerinin tamir , bakım ,onarımının yapılması. -Gerek kendi ihtiyacı gerekse yerli ve yabancı şirketler için her tonajda gemi, yat, şilep ve her türlü deniz araçlarının yapımı, montajı, periyodik bakımı ve onarımını gerçekleştirmek ve bunlar için gerekli görülen yerlerde tersaneler, atölyeler, yüzer havuz, kızak ve çekek yerleri inşa etmek,ettirmek, satın almak, ithal etmek, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve işletmek,kiralanması, kiraya verilmesi,ithali, ihracı ve ticareti ile bunların araç gereç ekipman ve yedek parçalarının imali, ithali, ihracı ve ticaretini yapmak, denizcilik sektörüyle ilgili her türlü makine, cihaz, ekipman, yedek parça ve malzemenin alım satımı, kiralanması, kiraya verilmesi, ithalatı, ihracatı, Türkiye distribütörlüğü, acente ve temsilciliği ile her türlü ticaretini yapmak, -Yurt içi ve yurt dışı yerli ve yabancı gemi ve deniz araçlarına güverte ve makine yedek parçaları ile her türlü ihtiyaç maddeleri ve yedek parçaları alabilir, satabilir, kiralayabilir,ithalatını ve ihracatını yapabilir, personel ve gemi adamı temin edebilir, acentelik hizmeti verebilir yerli ve yabancı gemilerin geliş gidiş ve kontrol işlemlerini yapabilir -Amaç konusu ile ilgili her türlü teknik destek hizmeti verebilir. - Her türlü teknolojik ürünlerin alımı ,satımı,imalatı,ihracatı,ithalatı,bakım ve onarımının yapılması. -Amaç ve konusu ile ilgili her türlü, mali, hukuki, ticari, idari ve sınai tasarruf, faaliyet ve yatırımlarda bulunabilir, teknik yardım, proje, lisans, patent, faydalı model, marka, endüstriyel tasarım, ticaret ünvanı, model, resim, know how, good will, royalty, franchising gibi gayri maddi ve fikri hakları iktisap edebilir, üzerlerinde her türlü tasarruflarda bulunabilir, bunlar ve diğer sınai mülkiyet hakkı veren anlaşmaları firmalarla yapabilir, devir ve ferağ edebilir,alabilir


Geri Dön