26 / 04 / 2024

Beyaz Eskişehir'de otel yapacak!

Beyaz Eskişehir'de otel yapacak!

Beyaz lakaplı ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, üniversite eğitimini gördüğü Eskişehir'e vefa borcunu yatırım yaparak ödeyecek



Öztürk, eski fabrikalar bölgesinde 2 milyon liraya aldığı arsaya turistik otel yapacak. 5 milyon liraya mal olması beklenen otel için çalışmalara başlandığı belirtildi. Beyaz, Tepebaşı Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Ahmet Ataç'la görüştü. Beyaz, Eskişehir'in ekmediğini yediğini, vefa borcu olarak buraya yatırım yapacağını kaydetti.
Star

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Beyaz'dan 5 milyon liralık yatırım 
Beyaz lakaplı ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, üniversite eğitimini gördüğü Eskişehir'e vefa borcunu yatırım yaparak ödeyecek.

Öztürk, eski fabrikalar bölgesinde 2 milyon liraya aldığı arsaya turistik otel yapacak. 5 milyon liraya mal olması beklenen otel için çalışmalara başlandığı açıklandı.

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü'nde öğrenimini sürdürürken bir radyo istasyonunda taksicilere yönelik program yapan Öztürk, daha sonra ünlü olmuştu. Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, üniversite öğrenimini gördüğü Eskişehir'e yatırım yapma kararı aldı. Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü'nden mezun olan Öztürk, geçtiğimiz günlerde fabrikalar bölgesinden 2,5 dönüm arsa satın aldı. Öztürk, 2 milyon liraya nakit olarak aldığı arsaya turistik lüks bir otel yapacak. Otel için proje hazırlatan Öztürk'ün, önümüzdeki günlerde inşaat ruhsatı alması bekleniyor. 5 milyon liraya mal olacak otelin yapılacağı bölgede düzenleme çalışmalarına başlandı.

Hafta içinde Eskişehir'e gelen Beyaz, Tepebaşı Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Ahmet Ataç'la görüştü. Başkan Ataç, Beyaz'ın Eskişehir'e bir otel yapacağını doğruladı. Beyaz da eğitim gördüğü ve ekmeğini yediği Eskişehir'e çok sevdiğini, vefa borcu olarak buraya yatırım yapacağını kaydetti. Beyaz, "Benim dönüp geleceğim yer Eskişehir'dir. Yatırımlarımı Eskişehir'e yapıyorum. Kısmetse bir otel yapacağım. Yerleşeceğim yer Eskişehir olacaktır. Eskişehir'e gelmem ve yerleşmem çok uzun yıllar almayacak. Yakın bir zamanda olacak." diye konuştu.
Star


Geri Dön