29 / 03 / 2024

Beyaz İnşaat'tan 100 milyon TL'lik yatırım!

Beyaz İnşaat'tan 100 milyon TL'lik yatırım!

Beyaz Park Topkapı Beyaz İnşaat'ın yeni projesi Beyaz Park Topkapı, 100 milyon TL'lik yatırımla İstanbul'un kalbi Topkapı'da hayata geçiriliyor.



Beyaz Park Topkapı Beyaz İnşaat'ın yeni projesi Beyaz Park Topkapı, 100 milyon TL'lik yatırımla İstanbul'un kalbi Topkapı'da hayata geçiriliyor. Beyaz Park Topkapı'nm mimarisinde Sabrı Paşayiğit Desiğn Office ve RSG İç Mimarlık ofisleriyle çalışıldı. Konut fiyatlarının 410 bin TL'den başladığı proje, 2017 yılının Aralık ayında teslim edilecek. İstanbul'da binlerce konuta imza atan, Topkapı'da Mira Rezidans, Beyaz Rezidans 1, Beyaz Rezidans 2 gibi projeleri hayata geçiren ve inşaat sektöründeki 40 yılı aşkın tecrübesiyle, köklü firmalar arasında yer alan Beyaz İnşaat, en yeni projesi Beyaz Park Topkapı ile şehrin merkezinde estetik bir yaşam alanının temellerini attı. İstanbul'un kalbi Topkapı'da konumlandırılan Beyaz Park Topkapı projesiyle toplam 85 bin metrekarelik inşaat alanında, 370 konut ve tamamı 4 bin metrekareyi bulan ticari ünite alanları yer alıyor. Ruhsatın alınmasıyla birlikte inşa çalışmalarının başladığı projede lansman öncesi peşinatlı ön talep toplanmaya başlanırken, iki etaptan oluşan projenin ekim ayında lanse edileceği belirtiliyor.  370 konut ve ticari ünite 15 bin metrekare arsa, 85 bin metrekare inşaat alanı üzerinde, 370 konut ve ticari ünitelerden oluşan projede, 1+1'den 4+1'e dört farkıl tipte daire seçenekleri sunuluyor. Projede daireler 70 metrekareden başlayıp 210 metrekareye kadar çıkıyor.  Tüm ulaşım akslarının merkezinde olan proje, bünyesindeki 370 konut ve 4 bin metrekarelik alan üzerinde yer alacak ticari üniteleriyle Topkapı'ya büyük değer katacak.  Beyaz Park Topkapı'da fiyatlar 410 bin TL'den başlıyor Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi arttırıyor. Beyaz Park Topkapı'da 410 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarla kredi kullanılabilen projede; yüzde 25 peşinat ile Beyaz İnşaat bünyesinde 30 aya kadar da vadelendirme yapılabiliyor. 


Tüm ulaşım olanaklarının merkezinde bir proje İstanbul'un kalbi Topkapı'da yükselen proje, ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alıyor. Tüm ana arterlere çok yakın bir noktada yükselen proje; metro, metrobüs ve diğer toplu taşıma hatlarına da kısa bir mesafede yer alıyor. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği proje, 2017 yılının Aralık ayında teslim edilecek. 


İnşaat ve Yatırım


Geri Dön