20 / 04 / 2024

Beyaz Park Topkapı'da 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Beyaz Park Topkapı'da 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bugüne kadar ağırlıkla üst gelir gurubuna proje üreten Beyaz İnşaat, Beyaz Park ile Topkapı'ya geldi. 371 konut ve 4 bin metrekareyi bulan ticari ünitelerin yer aldığı projede satışlar başladı.



Bugüne kadar ağırlıkla üst gelir gurubuna proje üreten Beyaz İnşaat, Beyaz Park ile Topkapı'ya geldi. 371 konut ve 4 bin metrekareyi bulan ticari ünitelerin yer aldığı projede satışlar başladı. Projede daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. 


Projenin tanıtımında konuşan Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Muammer Beyaz, bugüne kadar özellikle Etiler, Levent, Beykoz, Ataköy, Kemer Göktürk gibi bölgelerde 3 binin üzerinde konut ve 500'ün üzerinde ticari ünite yaptıklarım söyledi. 2010'dan sonra orta gelir gurubuna yönelik de projeler üretmeye başladıklarım anlatan Beyaz, "Beyaz Park Projesi'ni Akşam Gazetesi'nin bulunduğu alan ile Eczacıbaşı'na ait Atlızincir Fabrikası'mn bulunduğu arazi üzerinde iki etap halinde inşa edeceğiz" dedi. Atlızincir Fabrikası'mn arazisini satın aldıklarım, Çukurova Grubu'yla ise kat karşılığı anlaştıklarını belirten Beyaz, projenin arsa bedeli hariç 100 milyon TL'lik yatırımla inşa edileceğini söyledi. Beyaz, Aralık 2017'de teslim edilecek projeden 300 milyon TL gelir beklediklerini söyledi. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1'den oluşan dört tip daire seçeneği sunulan projede, konutlar 70 metrekareden başlayıp 210 metrekareye kadar çıkıyor. Beyaz Park Topkapı'da fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor. 


Dünya


Geri Dön