29 / 03 / 2024

Beykonak Evleri nerede?

Beykonak Evleri nerede?

Firma: EA İnşaat

Proje: Beykonak Evleri

Beykonak Evleri projesinde teslimler 2015 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. 54 daire ve 6 konaktan meydana gelen projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Peki Beykonak Evleri nerede?



EA İnşaat tarafından hayata geçirilen Beykonak Evleri'nde satış süreci devam ediyor. Proje 54 adet daire ve 6 adet konaktan meydana geliyor. "Beykonak Evleri nerede?" sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.


İstanbul Beykoz'da inşa edilen  Beykonak Evleri  projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Kişiye özel ödeme planlarının oluşturulduğu projede ayrıca firma bünyesinde de kredi kullanmak mümkün.


Beykonak Evleri projesinde sauna, parkları, hobi odası, açık yüzme havuzu, buhar odası, kafe, fitness center, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu bulunuyor.


2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek olan Beykonak Evleri projesinde dairelerin fiyatları 832 bin dolardan başlıyor ve 3 milyon 200 bin dolara kadar ulaşıyor.


14 bin meyrekare alan üzerinde inşa edilen Beykonak Evleri projesinde yer alan dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildi. 


Beykonak Evleri nerede?

Beykonak Evleri adres bilgileri: Otağtepe Yolu Kehribar Çıkmazı Kavacık Beykoz – İstanbul 


EA İnşaat Beykonak Evleri iletişim

Telefon: 444 26 01 

Web Adresi: http://beykonakevleri.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön