28 / 03 / 2024

Beykoz Antriva'da son 2 villa! 972 bin dolardan!

Beykoz Antriva'da son 2 villa! 972 bin dolardan!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antriva

Tplam 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana gelen Antriva projesinde voleybol, basketbol alanları, tenis, fitness, açık ve kapalı yüzme havuzları, telefon ve uydu TV sistemi ve internet bağlantıları bulunuyor...



Toplam 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana gelen  Antriva  projesi İstanbul Anadolu yakasında Beykoz'a bağlı Riva'da hayata geçiriliyor.


Beykoz Antriva Evleri'nde yer alan A tipi villaların alanları 569 metrekare, B tipi villaların alanları 574 metrekare, C tipi villaların alanları ise 323 metrekare olarak belirlendi.


Antriva Konutları'nda voleybol, basketbol alanları, tenis, fitness, açık ve kapalı yüzme havuzları, telefon ve uydu TV sistemi ve internet bağlantıları gibi imkanlar yer alıyor.


41 bin 670 metrekare alan üzerine yayılan Antriva Beykoz Villaları'nda son 2 adet villanın satış süreci devam ediyor. Antriva teslimleri ne zaman sorusuna hemen yanıtı veriliyor.


Ant Yapı Antriva satış fiyatları 972 bin dolar ile 985 bin dolar arasında değişiyor. Antriva ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Beykoz Antriva Evleri ulaşım!

Antriva adres: Riva(Çayağzı) Köyü, Beylik Mandıra Caddesi, Gonca Sokak, No:2 Beykoz /  İstanbul 


Telefon: (0216) 630 67 67

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön