26 / 04 / 2024

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşüm tartışmalarına referandum önerisi!

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşüm tartışmalarına referandum önerisi!

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde mağdur olduklarını iddia eden vatandaşlar basın açıklaması gerçekleştirdi. Yapılan basın açıklaması alanına CHP'li yetkililer ziyaret gerçekleştirdi.



Beykoz Tokatköy' de hayata geçirilmesi planlanan projede bir türlü ortak yola varılmıyor. DostBeykoz'da yer alan habere göre; Tokatköy Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinden mağdur olduklarını iddia eden mahalle sakinlerinin basın açıklaması alanına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’li yetkililer ziyarette bulundu.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, beraberinde Meclis üyeleri Cemal Sataloğlu,Gülay Demirel, Aydin Habil ve Recai Çelik ile beraber kentsel dönüşümden mağdur olduklarını iddia eden mahalle sakinlerinin basın açıklaması yaptığı alanı ziyarette bulundu.

Beykoz Tokatköy deki kentsel dönüşüm tartışmalarına referandum önerisi!

Tokatköy sakinlerine  yanındayız mesajı veriren CHP’lilerden Recai Çelik yaşanan duruma dair açıklamalarda bulundu.

Her kafadan bir ses çıkmaması gerektiğine dikkat çeken Recai Çelik, "derneğinizle beraber hemfikir olun derneğinizle beraber diyalog yoluyla bu işi çözün"diye konuştu.

Recai Çelik,"Belediye Başkanı ile görüşün, yazık günah kış günü insanlar niçin mağdur edilsin ki. Belediye Başkanını görünce herkes bir şey söylemek istiyor. Herkes bir şey söylemek isteyince hiçbir şey söylenmemiş oluyor. Derneğinizle beraber hareket eder, aranızda bir sözcü seçerseniz sizin hakkınız tek ağızdan savunursa bence daha doğru olur" diye vurgu yaptı.

Beykoz Tokatköy deki kentsel dönüşüm tartışmalarına referandum önerisi!

Recai Çelik, "Belediye Başkanı mecliste, muhalif yaklaşımlara, ‘referandum yapalım orda bakalım vatandaş ne diyecek bize’ diyerek karşı durduğunu" dile getirerek 'Mahalle sakinlerinin de kentsel dönüşüm projesi ve şartlarıyla ilgili referandum talebinde bulunabileceğini' aktardı.

Çelik son olarak: "Birlik olmak çok önemli yanınızdayız" diye vurguladı.

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde sular durulmuyor!

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Beykozlulardan kentsel dönüşüm tepkisi!


Geri Dön