25 / 04 / 2024

Beykoz Vadi Konakları'nda 910 bin TL'ye! 60 ay sıfır faiz!

Beykoz Vadi Konakları'nda 910 bin TL'ye! 60 ay sıfır faiz!

Mert İnşaat'ın Beykoz'da hayata geçirdiği Beykoz Vadi Konakları projesinin  satışları devam ediyor



1970  yılından itibaren  inşaat sektöründe yaptığı projelerle varlığını sürdüren Mert İnşaat'ın Beykoz'da hayata geçirdiği Beykoz Vadi Konakları projesinin  satışları devam ediyor. 

Şehrin ortasında doğayı ve denizin eşsiz maviliğini bir arada yaşayabileceğiniz Beykoz Vadi Konakları'nın, yüzde 80'i yeşil alana ayrıldı.  8,5 dönüm arazi üzerinde tasarlanan 42 adet konuttan oluşan Beykoz Vadi Konakları projesinde konutlar  3 farklı mimaride tasarlandı.

İşlevsel ve estetik mimarinin göz alıcı uyumunun hakim olduğu Beykoz Vadi Konakları,  270 metrekare brüt alana sahip 5+2 bahçe dubleksi kat planı, 275 metrekare brüt alana sahip 6+2 çatı dubleksi kat planı, 182 metrekare brüt alana sahip 4+1 normal kat planından oluşuyor. Eşsiz boğaz manzarasına hakim Beykoz Vadi Konakları projesinde her bir kat planında yaşamınızı kolaylaştırmak üzere düşünülmüş ütü ve çamaşır odası bulunuyor.

Beykoz Vadi Konakları'nad bahçe dublekslerinin fiyatları 910 bin TL ile 1 milyon 180 bin TL arasında, çatı dublekslerinin fiyatları ise 990 bin TL ile 1 milyon 250 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 10 indirimin yanı sıra yüzde 30 peşinatla 60 aya kadar sıfır faiz imkanı sunuluyor.
 
Özel tasarlanmış rekreasyon alanı ve kullanılan malzemelerin eşsiz uyumundan meydana gelen iç mimarisi ile  Beykoz Vadi Konakları, gündüz eşsiz  boğaz manzarası ve gece de boğazın muhteşem ışık şöleni ile öne çıkıyor.

Kavacık'a 2km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 2,5 km mesafede bulunan  Beykoz Vadi Konakları projesi Anadolu yakasının Levent ve Etiler'e en yakın bağlantı noktasında, İstanbul'un trafik problemini yaşamayacağınız bir lokasyonda.

Beykoz Vadi Konakları'nda duvarlarda su bazlı antibakteriyal boya kullanıldı. Zemin kaplaması Seranit marka granit seramik. Mutfak dolapları özel tasarım Demsaş marka ahşap kaplama. Siemens marka (mikrodalga fırın, ankastre fırın, davlumbaz ve ocak) ankastre bulunuyor. Evye ithal Franke mark, armatürler ithal İdeal Standart marka kullanıldı. Evlerdeki zemin kaplaması; seranit marka granit seramik.

Banyoların duvar ve zemin kaplaması Kütahya marka 1. Sınıf seramik. Artemis marka hidromasajlı küvet, duşakabin ve medus, İdeal Standart marka armatür ve vitrifiye kullanılan banyolarda ayrıca. Sanica marka gömme rezervuar bulunyor. Banyo dolapları Orka marka özel tasarım ahşap kaplama olan evlerde iç kapılar ise Orpa kapı tarafından özel tasarlanmış ahşap kaplama. Kapıların tüm kilit ve aksesuarları Hafele. Doğramalar ise ithal Veka marka pvc ve altın meşe kaplama.

0216 425 22 93
www.beykozvadikonaklari.com


 


Geri Dön