24 / 04 / 2024

Beykoz Vadi projesinde 860 bin TL'ye bahçe dubleksi! Hemen teslim!

Beykoz Vadi projesinde 860 bin TL'ye bahçe dubleksi! Hemen teslim!

Beykoz Vadi Konakları projesinde bahçe dubleksleri 860 bin TL"ye, çatı dubleksleri ise 970 bin TL ila 1 milyon TL"ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 7 indirim uygulanıyor



İnşaatına 2006'da başlanan Beykoz Vadi"de Mayıs 2008'den bu yana   yaşam devam ediyor. Mert İnşaat tarafından hayata geçirilen ve yüzde 80'i yeşil alana ayrılan Beykoz Vadi 12 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Beykoz Vadi Konakları projesinde kalan bahçe dubleksleri 860 bin TL"ye, çatı dubleksleri ise 970 bin TL ila 1 milyon TL"ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 7 indirim uygulanıyor. Ayrıca yüzde 30 peşinatla 36 aya kadar sıfır faiz, yüzde 40 peşinatla 48 aya kadar sıfır faizle taksit yapılıyor.

Beykoz Vadi Konakları, 8,5 dönüm arazi üzerinde yüzde 80"i yeşil alan ve sosyal tesise ayrılmış ve 42 dairelik butik bir proje olarak tasarlandı. Projede 182 metrekare ile 275 metrekare arasında değişen üç farklı mimaride konutlar yer alıyor.

Beykoz Vadi projesinde açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanı, kamelya oturma grubu, fitness centre, sauna, yürüyüş parkuru ve otopark bulunuyor. Projenin her bir kat planında ütü ve çamaşır odası bulunuyor.

Kavacık'a 2 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 2,5 kilometre mesafede bulunan   proje, Anadolu yakasının Levent ve Etiler'e en yakın bağlantı noktasında yer alıyor.

Beykoz Vadi"de 3+1 ara katlar; 182 metrekare brüt -157 metrekare net, 5+2 bahçe dubleksleri ;270 metrekare brüt-227 metrekare net ve   20-80   metrekare özel bahçesi ile, 6+2 çatı dubleksleri; 275 metrekare brüt-242 metrekare net ve 15 metrekare özel terası ile inşa edildi.

Daire Özellikleri
Mutfaklarda siemens marka ankastre ürünler kullanılmıştır. (Mikrodalga fırın, ankastre fırın, davlumbaz ve ocak)
Mutfak dolapları Demsaş marka özel tasarım ahşap kaplamadır.
Mutfak evyeleri(İthal)( Franke)
Odalar ve salon lamine parkedir.
Banyolarda Kütahya seramik, Artemis Hidromasajlı küvet ve Medus ,ideal standart vitrifiye ve armatürler kullanılmıştır.
Banyo dolapları orka banyo   tarafından yapılmış olup   özel tasarım ve ahşap kaplamadır.
Banyolarda,Sanica marka gömme rezervuar kullanılmıştır.
Dairelerde multi sistem klima altyapısı hazırdır .
Doğramalar Alman malı Veka marka   pvc olup altın meşe   kaplamadır.
Duvarlarda su bazlı ve antibakteriyel   boya kullanılmıştır.
Dubleks dairelerde merdivenler ahşap, korkuluklar alüminyumdur.
İç kapılar orpa kapı tarafından özel olarak tasarlanmıştır ve ahşap kaplamadır ayrıca tüm kilit ve aksesuarlar hafeledir.
çelik kapılar İmaj kapı tarafından özel tasarlanmış, iç kapılarla uyumlu ahşap kaplamadır.

0216 425 22 93

www.beykozvadikonaklari.com


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön