24 / 04 / 2024

Beykoz Villaları'ndan ilk görüntüler!

Beykoz Villaları'ndan ilk görüntüler!

Kosifler Yatırım, ilk konut projesi olan Kosifler Beykoz Villaları 'nı bu yılın sonunda hayata geçirecek. Kosifler İnşaat'ın hayata geçireceği Beykoz Villaları henüz proje aşamında olmasına rağmen görüntüleri ortaya çıktı



Kosifler Yatırım, ilk konut projesi olan Kosifler Beykoz Villaları 'nı bu yılın sonunda hayata geçirecek. Kosifler İnşaat'ın hayata geçireceği Beykoz Villaları henüz proje aşamında olmasına rağmen görüntüleri ortaya çıktı. 350 villadan oluşacak projede satışların bu yıl sonunda başlaması bekleniyor.

Kosifler şžirketi Hakkında;

1945 yılında kurulan Kosifler Group, ilk olarak inşaat sektöründe faaliyet göstermişti. 1985 yılında Kosifler Oto ile otomotiv sektörüne giren şirketin otomotiv sektöründeki başarılı adımlarının ardından, Kosifler Yatırım şirketi ile bir müddet ara verdiği inşaat sektörüne ‘şžehir içi Otelleri ' projesini geliştirerek geri döndü.

Kosifler Yatırım, Turizm Bakanlığının şehir otelciliği yapması konusundaki çağrıya 2007 Ocak ayında Bakanlıkla mutabakat sağlayarak Turizme girme kararı verdi.

Ve uluslar arası otel zinciri olan Hilton Hotels Corporation ile anlaştı.

İlk oteli Mart 2010²da Kütahya 'da açan Kosifler Yatırım, Konya, Mardin ve şžanlıurfa tesislerinin inşaatına başlamıştır.

0216 578 33 33

www.kosifler.com.tr


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön