24 / 04 / 2024

Beykoz'un imar ve mülkiyet sorunu çözülecek!

Beykoz'un imar ve mülkiyet sorunu çözülecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Tokatköy’de vatandaşlarla bir araya geldi. Aydın, ''Beykoz'un imar ve mülkiyet sorununu çözeceğim'' diye konuştu.



AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Tokatköy’de vatandaşlarla bir araya geldi. Aydın, gelecekle ilgili düşüncelerini paylaştığı toplantıda, vatandaşların sorularını cevaplandırdı.

Dost Beykoz'da yer alan habere göre, bütün sorulara cevap veren Murat Aydın, yoğun ilgi karşısında oldukça memnun olduğunu belirterek AK Parti Tokatköy Mahalle Teşkilatı ve ‘kısa sürede beni bağırlarına bastılar’ dedi.

Beykoz’un gelecekle ilgili beklentileri ve kendisinin ne söyleyeceğini merak edenlerin olduğunun altını çizen  Murat Aydın, “beş yıl içinde sorunları çözüm yoluna sokacağız, ciddi oranda mesafe alacağız” ifadelerini kullandı.

Beykoz un imar ve mülkiyet sorunu çözülecek!

''Bütün sorunları çözeceğim’ diyene inanmayın”

Beykoz’un gelecekle ilgili beklentileri ve kendisinin ne söyleyeceğini merak edenlerin olduğunu belirten Murat Aydın, “Beş yıl içinde sorunları çözüm yoluna sokacağız, ciddi oranda mesafe alacağız” ifadelerini kullandı.

Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın’a; Tokatköy halkıyla kucaklaşması sırasında, AK Parti eski İlçe Başkanı Adem Sefer, İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, Meclis Üyesi Nevzat Oral, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Tecattin Aksu ve SKM Başkanı Engin Yıldız da eşlik etti.

''Bütün sorunları çözeceğim’ diyene inanmayın” diyen Aydın, şu ifadeleri kullandı: “Seçimler siyasilerin, karne almak için halka müracaat ettiği bir gündür. Ben Zeytinburnu’nda dört kez karne aldım. Sağ olsun oradaki kardeşlerimiz bize geçer not verdiler. Şimdi nasip olursa önce sizden yetki talep ediyoruz. Bu yetkiyi niçin talep ediyoruz? Hizmet etmek için talep ediyoruz. Hizmet etme yetkisini bize vermenizi arzu ediyoruz.  Seçimlerde duygularımızla değil, aklımızla karar verirsek daha iyi sonuç alırız diye düşünüyorum.” şeklinde konulan Murat Aydın, “Beykoz’umuzun ne gibi çözülmesi gereken sorunları var? Onu sizler zaten yaşıyorsunuz, biliyorsunuz. Buradaki sorunların tamamının çözülmesi beş yıllık süreç içerisinde mümkün değildir. Buradaki problemlerin ne olduğu bellidir. İmar ve mülkiyet ile ilgili konular var. Onun dışında trafik ve ulaşımla ilgili konular var. “Ben geleceğim. İmar problemlerinin mülkiyet problemlerinin tamamını çözeceğim. Trafik ile ilgili bütün sorunları çözeceğim.”

Beykoz un imar ve mülkiyet sorunu çözülecek!

 “Yeni çalışmalar var''

Aydın, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Ben de, ‘bütün sorunları çözeceğiz’ diyemiyorum. Ama şöyle bir iradeden bahsetmek isterim. Buradaki sorunların çözümüyle ilgili olarak geçmişte başlamış olan çalışmalar var. İmar ve mülkiyet ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Anayasa çıkmış. Anayasa değişikliği yapılmış. Kanun değişikliği yapılmış. Şimdi planlar, tapular veriliyor. Yeni çalışmalar var. Bu süreç hızlanarak devam edecek. Birçok sorunların çözümüyle ilgili devletin tepeden Beykoz’a kadar uyumlu bir çalışma sergilemesi gerekiyor.''

Şimdi Beykoz’la ilgili, Beykoz’un sorunlarını çözmekle alakalı, Beykoz’un beklentisiyle alakalı, özelde Tokatköy, genelde Beykoz’la ilgili, benim ülkem ile ilgili hayallerimle Beykoz hayallerini birleştiriyorum. Bu hayaller, sizlerin hayalleriyle de örtüşüyor. Şöyle bir Beykoz’un ortaya çıkması lazım diye düşünüyorum.''

 

Beykoz Çavuşbaşı'nda tapu sevinci!


Geri Dön