25 / 04 / 2024

Beykoz'un yeni imar planı Türkiye’ye örnek olacak!

Beykoz'un yeni imar planı Türkiye’ye örnek olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz’un imar çalışmaları ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında Ankara'da çıkarma yaptı.



Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve ekibiyle Beykoz’un imarı üzerine kapsamlı bir toplantı düzenledi.

Beykoz Güncel'de yer alan habere göre; Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve Belediye Başkan Yardımcısı Selami Keskin, Beykoz’un imar çalışmaları ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında Ankara'da çıkarma yaptı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve ekibiyle kapsamlı bir toplantı düzenleyen Aydın, imar çalışmalarıyla Beykoz’un tüm Türkiye’ye örnek olacağından bahsetti.

Beykoz un yeni imar planı Türkiye’ye örnek olacak!

Hemşerilerimiz aileleriyle huzur içinde yaşayacak

Başkan Murat Aydın, yapılan toplantının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve ekibiyle Beykoz’umuzun imarı üzerine kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdik. İlgi ve özveriyle vaktini Beykoz’umuza ayıran Bakanımıza çok teşekkür ediyor, toplantımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. İmar çalışmalarımızla Beykoz’umuz tüm Türkiye’ye örnek olacak. Romanlara, şarkılara ilham olan güzel ilçemizin çehresi korunurken, hemşehrilerimiz güvenli yuvalarında, aileleriyle huzur içinde yaşayacak. Beykoz daha güzel, hemşehrilerimiz daha mutlu olacak. Beykoz Çok Güzel.”


Geri Dön