28 / 03 / 2024

Beylikdüzü Alya Onist'te fiyatlar 720 bin TL’den başlıyor!

Beylikdüzü Alya Onist'te fiyatlar 720 bin TL’den başlıyor!

BOSS4 Gayrimenkul’ün olgunluk dönemi eseri olarak tanımladığı Alya Onist projesinde 0.64 faiz oranı, 12 ay ödemesiz 180 ay vadeli ödeme avantajıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.



BOSS4 Gayrimenkul imzasına sahip Alya Onist projesi 0.64 faiz oranı, 12 ay ödemesiz 180 ay vadeli ödeme avantajını, kişiye özel ödeme seçenekleriyle destek veriyor. Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi, Yakuplu- Gürpınar hattında inşa edilen projede fiyatlar 720 bin TL’den başlıyor. 2+1’den 6+2 büyüklüğe kadar uzanan farklı daire seçeneklerini içeren proje, bu yönüyle de küçük ve geniş daire beklentisi içinde olanları buluşturuyor.

Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi, Yakuplu- Gürpınar hattında inşa edilen Alya Onist; sunduğu 0.64 faiz oranı, 12 ay ödemesiz 180 ay vadeli ödeme avantajını kişiye özel ödeme seçenekleriyle büyük avantaj sağlıyor. Konsepti, donanımı ve yatırımcıya sunduğu yüksek katma değeriyle bölgenin en prestijli projesi oluyor. Sahip olduğu yatay mimari tasarımı, geniş bahçeli dairelerinden oluşan geleneksel mahalle konsepti ile pandemi döneminde meydana gelen yeni konut trendine liderlik yapıyor. 120 ile 290 metrekare arasında 2+1’den 6+2 büyüklüğe değişen farklı daire seçeneklerini içeren projede fiyatlar, 720 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Satışlarda yaşanan düşüşün yüzde 50’lere ulaştığı pandemi döneminde, Alya Onist’in konutta aranılan özelliklere sahip olan güçlü yanlarının satışları artırdığından bahseden Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “İstanbul’un hızla gelişen bir bölgesi olan Beylikdüzü’ndeki köklü inşaat tecrübemizden yola çıkarak geçtiğimiz yıl inşaat çalışmalarına başladığımız projemiz, pandemi öncesinde de talep görüyordu. Ama bu dönemde evde geçirilen zamanın tüm güne yayılması, günler süren sokağa çıkma yasakları gibi nedenler, yatırımcıları daha büyük, geniş bahçeli ve yeşil alanı bol konut arayışına yöneltti. Projemiz tüm donanımı, tasarımı ve konseptiyle bu beklentiyi tek başına karşılıyor. Projemizin satışların gerilediği bir dönemde, yatırımcılarımız tarafından büyük bir talep görmesi; konumu, donanımı, konsepti ve sağladığı yüksek katma değerle ne kadar doğru planlanmış bir proje olduğunu kanıtlıyor. Projemiz ile kamu bankalarının başlattığı dev kampanyaya dâhil olduk. Sunduğumuz 0.64 faiz oranıyla, 12 ay ödemesiz 180 ay vade avantajına ek olarak kişiye özel ödeme seçeneklerini de yatırımcılarımızla buluşturuyoruz.” diye konuştu.

Çekirdek ailelere de kalabalık ailelere de yer var

Abdülkadir Akkuş, projeyle ilgili şunları söyledi: “Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi olan Yakuplu- Gürpınar hattının Kavaklı bölgesinde yer alan projemiz, sunduğu yatay mimari konsept ve yüksek katma değer ile bölgedeki diğer projelerden ayrışıyor. 120 ile 290 metrekare arasında değişen, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2, 5+2, 6+2 büyüklükte, 8 blokta toplam 106 konut olarak tasarladığımız projemiz, bu donanımıyla çekirdek ailelerin de kalabalık ailelerin de beklentisini tek başına karşılıyor. Bu yılın eylül ayında teslim edeceğimiz projemizde daire fiyatlarımız, 720 bin TL’den başlıyor.”

Telefon: 444 25 92
Web: www.alyaprojeleri.com


Geri Dön