24 / 04 / 2024

İzmir PalmiyePark Zirvekent'te fiyatlar 87 bin TL 'den başlıyor!

İzmir PalmiyePark Zirvekent'te fiyatlar 87 bin TL 'den başlıyor!

Palmiye Park Zirvekent, İzmir"in en köklü inşaatçı aileleri Veryeri ve Dağıstan"ın ortaklığında inşa edilen projelerin en yenisi. Zirvekent"te fiyatlar  87 bin TL"den başlıyor



1+1 dairelere hem oturma hem de yatırım amaçlı talep giderek artıyor. Önceleri ekonomik açıdan tercih edilen 1+1 daireler, artık sosyal nedenlerden dolayı da rağbet görüyor. Toplum yapısının çekirdekleşmeye başlaması da bu değişimi tetikleyen en önemli etkenlerden. Emekli ailelerin, çocukları okumak veya çalışmak için evden ayrılan ailelerin, çalışan genç ailelerin ve öğrencilerin bakımı kolay ve ekonomik ev istekleri onları 1+1 daire arayışına sokuyor. İzmir"de çoğunluğu 1+1 ve 2+1 dairelere ayrılmış ilk proje olan Palmiye Park Zirvekent de bu kişilerin ihtiyaçlarına yanıt veriyor.  

İzmir"in deprem güvenliği en yüksek zeminine sahip bölgesi çiğli-Egekent"te yükselen Palmiye Park Zirvekent, çiğli"nin ilk güvenlikli sitesi. İzmir"in en köklü inşaatçı aileleri Veryeri ve Dağıstan"ın ortaklığında inşa edilen Palmiye Park Zirvekent"te toplam 147 daire yer alıyor. Bunların 35"i 1+1 ve 91"i 2+1. Projenin en büyük cazibe noktası ise tüm dairelerin deniz görüyor olması. Dairelerin tamamı eşsiz bir  İzmir  Körfezi manzarasına sahip. Yüzde 80"i yeşil alanlara ayrılan Palmiye Park Zirvekent,   15 bin metrekarelik bir parka da komşu.

çocuk parkı, kütüphane ve hobi salonlarının bulunduğu Palmiye Park Zirvekent"te   teleskoplu yıldız terası ve manzara bahçesi de dikkat çekiyor. Yatırımcılar ve yaşama amacıyla burada ev sahibi olmayı düşünenler için ödeme koşullarında cazip fırsatlar sunan Zirvekent"te 1+1 daireler, ayda 490 TL"den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor.   1+1"lerin fiyatları 87 bin ile 95 bin TL aralığında. 2+1 dairelerin fiyatları 120 bin TL ile 139 bin TL, 3+1 daireler ise 148 bin TL ile 160 bin TL aralığında satışa çıkıyor..

www.palmiyepark.com
 0 (232) 462 50 60


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön