25 / 04 / 2024

A Ofis'te fiyatlar 287 bin TL'den başlıyor!

A Ofis'te fiyatlar 287 bin TL'den başlıyor!

Dap Yapı, yeni ofis projesi için yine Kağıthane'yi seçti. Bedava Ofis konseptinin devam ettiği A Ofis, lansman öncesi avantajlı fiyatlarlarıyla yatırımcıyı çekiyor. A Ofis'te fiyatlar 287 bin TL'den başlıyor




 Dap Yapı, yeni ofis projesi için yine Kağıthane'yi seçti. Bedava Ofis konseptinin devam ettiği A Ofis, lansman öncesi avantajlı fiyatlarlarıyla yatırımcıyı çekiyor. 


287 bin TL'den başlayan fiyatlarla lansman öncesi satışa çıkarılan A Ofis'te kişiye özel ödeme seçenekleri mevcut. Banka kredisi ve faizin olmadığı ödeme seçeneklerinde 36 aya kadar firma içinde vadelendirme gerçekleştiriliyor. KDV oranının yüzde 18 olduğu A Ofis'te lansman dönemine özel metrekare fiyatının, emsallerine kıyasla yüzde 50 düşük olduğu belirtiliyor. Bölgede m2 satış fiyatları 5 bin USD civarında seyrederken A Ofis'in lansman dönemi fiyatı metrekare/5 bin TL olarak belirlendi. 


Çağlayan üzerinden Şişli'ye çıkan yolun köşe başında konumlanan proje, 73 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Projede büyüklüğü 51-300 metrekarelik 61 adet ofis alanı ile 45-140 m2 arasında değişen 12 adet dükkan bulunuyor. 1 otopark katı, 1 toplantı-sığınak katı- 2 mağaza - ofis katı + 1 giriş katı ve 4 ofis katından oluşan projede fiyat aralığı 287 bin TL-700 bin TL olarak belirlendi. 


 Dap Yapı'nm daha önceki ofis projelerinde de kullanılan "Bedava Ofis" konseptinin yine geçerli olduğu A Ofis, yatırımcısına kazanç vaat ediyor. Yatırımı 8 ile 10 yıl gibi makul bir sürede amorti eden ofis yönetim sistemiyle çalışma ortamından yansıyan kusursuzluk kazançla birleşiyor. Sekreterya, toplantı odası, konferans salonu gibi hizmetler aidata dahil olarak veriliyor. 


Taraf


Geri Dön