27 / 04 / 2024

Beylikdüzü Alya Onist'te fiyatlar 375 bin TL'den başlıyor!

Beylikdüzü Alya Onist'te fiyatlar 375 bin TL'den başlıyor!

BOSS4Gayrimenkul’ün Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Onist’te yüzde 35 peşinata 36 ay taksit fırsatı sunuluyor. Proje 2020 yılının Eylül ayında teslim edilecek...



Beylikdüzü Yakuplu- Gürpınar'da inşa edilen Alya Onist, Alya Marin olarak inşa edilen projelerin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Akkuş Grup’un Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın olgunluk dönemi eseri olan proje, sahip olduğu yatay mimari konsepti ve yatırımcıya sunduğu katma değer ile bölgedeki diğer projelerden ayrışıyor. Projenin devamı niteliğinde olan AlyaMarin’in de kaba inşaatı tamamlanmak üzere, 

Akkuş Gayrimenkul olarak, 2017'de Lübnanlı El KhatipGroup ortaklığıyla kurdukları BOSS4 Gayrimenkul çatısı altında Alya Grandis’i teslim ettikten sonra, Alya Onist projesinin inşaat çalışmalarını hızlandırdı. Beylikdüzü bölgesinin gelişimine liderlik ettiklerini vurgulayan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, "Beylikdüzü,İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden biri. Akkuş Grup olarak Beylikdüzü’nde geliştirdiğimiz projelerimiz aracılığıyla edindiğimiz tecrübe, bölgede uzmanlaşmamızı olanaklı kıldı. Lübnanlı El Khatip Group ile 2017’de kurduğumuz ortaklığımızla da hem inşaat sektöründeki, hem de bölgedeki tecrübemizi birleştirdik. Geçtiğimiz günlerde örnek dairesini yatırımcılarımızla buluşturduğumuz Alya Onist, bölgedeki uzmanlığımızın bir göstergesini oluşturuyor. Örnek dairemizin yatırımcılarımız tarafından büyük bir talep görmesi, projemizin konumu, donanımı, konsepti ve sağladığı yüksek katma değerle ne kadar doğru planlanmış bir proje olduğunu kanıtlıyor" diye konuştu.

Beylikdüzü Alya Onist te fiyatlar 375 bin TL den başlıyor!

Abdülkadir Akkuş, sözlerine şu şekilde devam etti; "Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi olan Yakuplu- Gürpınar hattınınKavaklı bölgesinde yer alan projemiz, sunduğu yatay mimari konsept ve yüksek katma değer ile bölgedeki diğer projelerden ayrışıyor. 63 metrekare ile 311 metrekare arasında değişen, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1,  4+2, 5+2, 6+2 büyüklükte,8 blokta toplam 106 konut olarak tasarladığımız projemiz, bu donanımıyla çekirdek ailelerin de kalabalık ailelerin de beklentisini tek başına karşılıyor. 2020 yılı eylül ayında teslim edeceğimiz projemizde daire fiyatlarımız, 375 bin TL’den başlıyor. Kişiye özel ödeme seçenekleri sunduğumuz projemizde, yatırımcılarımızı yüzde 35 peşinata, 36 ay taksitlendirme fırsatı bekliyor. İlerleyen dönemlerde de yatırımcılarımızı farklı ödeme seçenekleriyle buluşturmayı sürdüreceğiz"

Alya Onist nerede?

Okullar bölgesine 2 dakika
İDO iskelesine 2 dakika
Yaşam Vadisi’ne 2 dakika
Toplu taşıma alternatiflerine 7 dakik
TEM bağlantı yoluna 7 dakika
E-5bağlantı yoluna 5 dakika
Büyükçekmece’ye 2 dakika
Ambarlı Limanı’na 4 dakika
En yakın eğitim kurumlarına 1 dakika
Hastanelere 5 dakika 

Modern şehircilik anlayışını yansıtıyor

Alya Onist projesi yatay mimari konseptinde hayata geçiriliyor.  Proje, az katlı yatay mimari konseptinde yer alan bahçeli daireleriyle geleneksel mahalle konseptinden izler içeriyor. Projede fitnesscenter, çocuk oyun alanı sauna, yüzme havuzu, basketbol ve futbol sahası gibi sosyal donatı alanlarının yanı sıra, sahip olduğu özel çevre düzenlemesi bulunuyor. 

Telefon : (0)212 422 08 00
Web: www.akkusgayrimenkul.com


Geri Dön