19 / 04 / 2024

Beylikdüzü Ayışığı Vadi'de 160 bin liraya! Yüzde 11 indirim!

Beylikdüzü Ayışığı Vadi'de 160 bin liraya! Yüzde 11 indirim!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Ayışığı Vadi Evleri

Demir İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde konumlandırılan Ay Işığı Vadi Evleri projesinde peşinat 11 ay süreyle ertelenebiliyor... Projede teslimler Mayıs 2013'te yapılacak...



Yüzde 70'lik oranı yeşil alanlardan meydana gelecek şekilde hayata geçirilen Ayışığı Vadi,  Demir İnşaat  imzası taşıyor. İnşaatının yüzde 70'inin tamamlanmış olduğu proje kapsamında konutların satışları devam ediyor.



Teslimlerinin 2013 yılının Mayıs ayında yapılmasının beklendiği Ay Işığı Vadi Evleri, Avrupa Yakası'nın gözde yerleşim yerlerinden Beylikdüzü'nde konumlandırıldı. Metrobüs hattının da devreye girmesi ile birlikte önemini artıran projede, ev sahiplerine metrobüse servisle ulaşabilme imkanı sunuluyor.



489 konut, zengin spor ve sosyal yaşam alanları, eğlence üniteleri, alışveriş ve ticaret birimlerini içinde barındıran Beylikdüzü Ayışığı Vadi projesinde her blokta 1’inci ve 5’inci katlar arasında teraslı daireler bulunuyor. 



1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatiflerinden meydana gelen Demir Ayışığı Vadi projesinde hamam, sauna, buhar odası, masaj salonu, jakuzi, kreş ve çocuk kulübü, çocuk havuzu, açık oyun parkı, kapalı oyun alanı yer alıyor. Ayrıca basket ve voleybol sahaları, tenis kortu, masa tenisi, açık olimpik yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, fitness center ve vitamin bar gibi sosyal aktivite alanları mevcut durumda.



Peşin ödemelerde yüzde 11 indirim abantajının sunulduğu Ayışığı Evleri projesinde bulunan 1 oda 1 salon evler, 160 bin liradan başlıyor 187 bin liraya yükseliyor; 2 oda 1 salon evler, 234 bin liradan başlıyor 321 bin liraya yükseliyor; 3 oda 1 salon evler ise 300 bin liradan başlıyor 490 bin liraya yükseliyor.



Projede peşinat ödemesi 11 ay ertelenebiliyor.



Ayışığı Vadi Evleri; bayramın ikinci gününden itibaren satış ofislerinde konut sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için Demir İnşaat’a 444 2 116 veya 0 (212) 853 70 70 numaralı telefonlardan ya da www.demirinsaat.com.tr internet adresinden ulaşmak mümkün.



Yağmur Başak KARA


projeye sor



Geri Dön