27 / 04 / 2024

Beylikdüzü Belediyesi'nden yeni cep parkları!

Beylikdüzü Belediyesi'nden yeni cep parkları!

Yeşil alanları düzenleyen ve İlçeye yeni parklar kazandıran Beylikdüzü Belediyesi, yeni olarak cep parkları ilçeye kazandırdı. Barış ve Gürpınar Mahalleleri’nde konumlandırılan parklar, ahşap banklar yerleştirilerek, çiçeklerle renklendirildi..




Yeşil alanları halkın daha çok kullanması için düzenleyen, ilçeye yeni parklar kazandıran Beylikdüzü Belediyesi, yeni olarak cep parkları ilçeye kazandırdı. Barış ve Gürpınar Mahalleleri’nde konumlandırılan parklar, ahşap banklar yerleştirilerek, çiçeklerle renklendirildi


Yazın başlangıcında yeni parkları peş peşe açan Beylikdüzü Belediyesi, şimdi de cep parkları halkın kullanımına sundu. Şimdiye kadar Barış Mahallesi ve Adnan Kahveci Mahallesi üzerinde iki cep parkı hazırlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Gürpınar Mahallesi’nde bulunan parkın çalışmalarını hızla sürdürüyor. 



Barış Mahallesi’nde, 650 m² alan üzerine oluşturulan cep park içerisine ahşap tasarımlı park mobilyaları ve alana uygun bitki dikimi ile konsept oluşturuldu. Yine Barış Mahallesi ve Adnan Kahveci Mahallesi kesişimine yıl içerisindeki çalışmalarla yapılan, vatandaşın rahat nefes alıp dinlenebileceği bir cep park konumlandırıldı. Parklarda kullanılan ahşap aksamlar, uzun vadeli kullanım sağlanması bakımından, her türlü hava koşuluna uygun olan cinsten seçildi. 


Yol üzerlerinde vatandaşın dinlenmesi için oluşturulan cep parklarda tamamlananların yanı sıra son olarak, Gürpınar Mahallesi’nde bulunan karakolun yanında da park yapım çalışmaları devam etmekte.



Beylikdüzü Belediyesi


Geri Dön