28 / 03 / 2024

Beylikdüzü Belediyesi'nden 10 bin metrekare park!

Beylikdüzü Belediyesi'nden 10 bin metrekare park!

Son olarak Kavaklı Mahallesi Cep Park ve Adnan Kahveci Mahallesi Dora Sitesi önünde Beylikdüzü Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan parklarla ilçeye 10 bin metrekare park alanı kazandırıldı.




Beylikdüzü Belediyesi, yeşile yatırım yaparak vatandaşın daha huzurlu ve keyifli bir ilçede yaşaması için çalışıyor. İlçe halkının ihtiyaç duyduğu alanlara çevre düzenlemesi, bitki dikimi, kent mobilyalarının montajı gibi işlemleri hızla gerçekleştiren belediye son olarak Kavaklı Mahallesi’nde yapılan Cep Park ve Adnan Kahveci Mahallesi Dora Sitesi önünde yapılan parkla toplam 10 bin metrekare yeşil alan kazanımı sağladı.


“Parklarımızın İsimleri Milletimizin Değerleri İle Uyumlu Olacak”

Başkan İmamoğlu, Kavaklı’da açılan parkla ilgili, “Güvenlik açısından bu sahalar belli saatlerde kapalı olacak. Parklarımızı ülkemize, ilçemize ve milletimize yakışan değerlerle isimlendirmek için mecliste de karar alacağız. Çocuk oyun alanı, basketbol, futbol, voleybol sahaları da var bu parkta. Denetimi, kontrolü, bakımı bizim uhdemizde olacak. Bölgemizde çokça park yaparak konsept alanlar oluşturacağız. Vatandaşlarımızın Beylikdüzü’nde oturmaktan gurur duyacaklarının sözünü şimdiden herkese vermiş olalım” diye konuştu.


“Yaşam Vadisi 1.Etap’a Uygun Tasarımı Var”

Kavaklı Mahallesi’nde yapılan Cep Park açılışından sonra bir park açılışı da Adnan Kahveci Mahallesi Dora Sitesi önünde düzenlenen parkta gerçekleşti. Parkı gezen, yeni yapılan bankları inceleyen Başkan İmamoğlu, “4 bin m² alana sahip olan bu park, Yaşam Vadisi 1.Etap’a uygun tasarımı ile araç yolundan arındırılmış bir avantaja sahip. Dinlenmek için uygun ve keyifli bir ortam” dedi ve Beylikdüzü halkı için hayırlı uğurlu olmasını diledi.



Beylikdüzü Belediyesi


Geri Dön