19 / 04 / 2024

Beylikdüzü cazibe merkezi haline geldi!

Beylikdüzü cazibe merkezi haline geldi!

Emlak İstasyonu Özgün Ofis Brokerı Özlem Bayrak, ekonomik ve kaliteli ev almak isteyenler için Beylikdüzü 'nün cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.



Emlak İstasyonu Özgün Ofis Brokerı Özlem Bayrak, gerek yeşil alanın bol olduğu düzenli siteler şeklindeki sorunsuz yapılaşma gerekse denizle bütünleşme nedeniyle, ekonomik ve kaliteli ev almak isteyenler için Beylikdüzü 'nün cazibe merkezi haline geldiğini söyledi


Beylikdüzü, Marmara Denizi'ne 13 kilometre kıyısı bulunmasının yanı sıra toplu konut bölgeleri, orta ve üst gelir grubuna hitap eden konut projeleriyle istanbul'un en çok talep gören ilçelerinden biri. Beylikdüzü, yeşil alanın bol olduğu düzenli siteler şeklindeki sorunsuz yapılaşma nedeniyle, ekonomik ve kaliteli ev almak isteyenler için Beylikdüzü'nün cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.

 

Özlem Bayrak, ilçenin üçte birlik bölümünü kaplayan sahil kesimi villalardan oluşurken, iç kesimlerde çok katlı yapıların yer aldığını   söyledi. 'Beylikdüzü'nde planlama ve , yapılaşmada temel prensip, yüksek emsal olmamasıdır' diyen Özlem Bayrak, bu şekilde yaşam

alanlarının geniş tutulduğunu, yeşillik alana   ağırlık verildiğini söyledi. Özlem Bayrak, genellikle şehrin gürültü ve kalabalığından uzak, doğayla iç içe yaşamayı sevenlerin Beylikdüzü'nü tercih ettiğini dile getirdi.


Özlem Bayrak şöyle konuştu: 'Beylikdüzü kaçak yapılaşma olmayan örnek bir ilçe. Bunda yeni kentleşen bir bölge olması   ve son yalarda planlı yapılaşmaya verilen önemin büyük rolü var. Toplu konut projelerinin yapılması, çarpık kentleşmeye izin verilmemesi, kaçak yapılan binaların yıkılması gibi önlemler, bugünkü Beylikdüzü'nün oluşmasını sağladı. Sonuç olarak Beylikdüzü modern mimarisi ile düzenli yapılaşmanın olduğu, refah seviyesi yüksek sakin ve huzurlu bir bölge’’ dedi.


Geri Dön