25 / 04 / 2024

Beylikdüzü Crown Tower ne zaman teslim?

Beylikdüzü Crown Tower ne zaman teslim?

Firma: Babacan Yapı

Proje: Crown Tower

Beylikdüzü Crown Tower ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor. Crown Tower Beylikdüzü Evlerinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde konut seçenekleri yer alıyor.



8 bin metrekare inşaat alanına sahip olan  Crown Tower  projesi İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde konumlandırılıyor. Beylikdüzü Crown Tower ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim.

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Crown Tower Evleri  Babacan Yapı  girişimi ile hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Crown Tower ödeme planı bilgisi için 444 20 14 no'lu telefonu arayabilirsiniz.

Satışların devam ettiği Crown Tower Konutlarında yer alan daireler 46 metrekare ile 182 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.  Crown Tower Evleri  TEM Bahçeşehir otoyol gişelerine 3km, Atatürk Havalimanı'na 14 km mesafede inşa edildi.

Beylikdüzü Crown Tower ne zaman teslim:
Crown Tower satılık daire fiyatları 110 bin 500 TL'de başlayarak yükseliyor. Beylikdüzü Crown Tower ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen cevabı veriliyor. 

Crown Tower nerede?
Babacan Yapı Crown Tower projesi adres: Talatpaşa Mah. Dereboyu Cd. Crown Tower Ticaret Binası Beylikdüzü Mevkii / Esenyurt / İstanbul


Babacan Yapı Crown Tower iletişim:
Telefon: 444 20 14
Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön