25 / 04 / 2024

Beylikdüzü İsis Residence satışta! 450 bin TL'ye!

Beylikdüzü İsis Residence satışta! 450 bin TL'ye!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen İsis Residence projesinin lansmanı yapıldı. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.



2016 yılında İSİS RESİDENCE projesine devam ettiklerini söyleyen Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin GÜRSOY,  “İsis Residense; şirketimizin arsa, inşaat alanı ve yatırım maliyetiyle şimdiye kadarki en büyük projesi. Böyle bir projeye imza atma fikri ise Beylikdüzü’ne ayrıcalıklı nitelikli ve “Daha Çok” konsepti ile bölgedeki 2. Projemizi’de kazandırma ve şehrin keşmekeşinden uzak, huzurlu bir ortam yaratma arzusu ile doğdu” diyor.


İsis Residence Beylikdüzü’nün en merkezi konumunda bulunan muhteşem mimarisi, inşaat kalitesi, sosyal donatıları ve hizmetleriyle öne çıkan bir proje olduğunu dile getiren Seçkin GÜRSOY, ayrıca ulaşım araçlarına olan yakınlığı ve proje içerisinde yer alan cadde mağazaları biri hipermarket olmak üzere 11 mağazadan oluşan alışveriş merkezi ile bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt verdiğini belirtiyor. Avrupa mimarisi tarzında düzenlenen proje’de yer alan ticari üniteler ve residence bloğunu da 30 Nisan 2016 itibariyle satışa sunduklarını iletti.


”Residence ve Mağazalar ile toplam 67 birim, 56 konuttan oluşan projenin maliyetinin yaklaşık 60 milyon lira olduğunu sözlerine ekleyen Seçkin GÜRSOY, “%1’lik KDV diliminde yer alan İsis Residence’da “Daha Çok  Bizden” isimli bir kampanya düzenledik. K.D.V. Bizden’de peşin alımlarda yüzde 10 indirim sağlıyor veya Gürsoy Grup Gayrimenkul A.Ş.  Finansmanı ile kişiye özel ödeme planı uyguluyoruz. 24 ay ödeme kampanyamız dahilinde dosya masrafsız, kefilsiz ödeme imkanı sunuyoruz. Dileyen müşterimize peşinatını verip ödemesiz dönem ile rahat bir nefes almalarını sağlıyor, dileyen müşterimize de 120 aya kadar banka kredisi imkanı sunup tapularını hazırlatıyoruz.””


Beylikdüzü’nün en değerli bölgesinde konumlanan Gürsoy Grup  Gayrimenkul A.Ş. projesi İsis Residence, E5’Aksına  1km, Marina, Hastane, Kolej ve Okullar  AVYM’ye  5dk mesafede.  E6 karayoluna 5 dk uzaklıkta olan İsis Residence Atatürk Havalimanı’na  15 dk, yeni yapılacak havalimanına 30 dk, İstanbul üniversitesi Avcılar Kampüsü’ne 10 dk, Beykent üniversitesi 5 dk yeni açılan Esenyurt Üniversitesi’ne 10 dk, İstoç İş Merkezi’ne de sadece 20 dakikalık mesafede. Doğa Koleji yanı başında, Okyanus Koleji hemen arkasında konumlanan projenin ve yeni açılacak olan 300 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi ile yatırım değerini arttırıyor. Projede fiyatlar 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


İsis Residence’ın sosyal tesileri içinde; Terasta yüzme havuzu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, fitness center,  sauna, ve vitamin bar bulunuyor. Proje ayrıca cafe, restaurant, bay-bayan kuaförü, terzi,  kuru temizleme ve lostra hizmetleri , çiçekçi, eczane,  pet shop, banka  gibi her  türlü ihtiyaca yanıt veriyor. Bölgedeki projeler’den ayıran en önemli özellikleri Teras’ta bulunan yüzme havuzu ve sosyal tesisleri ile her daireye özel 2 adet kapalı otopark ve yine her daireye özel depo alanları ile konforu huzuru ve daha çok yaşam konseptini sunuyor. 


Şu an tamamıyla İsis Ressidence’a odaklandıklarını vurgulayan Seçkin GÜRSOY, hayata geçirmeyi düşündükleri yeni projeler için de arsa geliştirme çalışmalarını devam ettirdiklerini söylüyor.


Beylikdüzü İsis Residence satışta! 450 bin TL ye!


Tel: 0 (212) 853 51 00

Web: http://isisresidence.com/


Geri Dön