29 / 03 / 2024

Beylikdüzü Kale Kent fiyatları!

Beylikdüzü Kale Kent fiyatları!

Firma: Gül İnşaat-Liv Yapı

Proje: Kalekent

Beylikdüzü Kale Kent fiyatları 106 bin liradan başlayarak, 565 bin liraya kadar değişiyor. Beylikdüzü Kale Kent projesinde ödemeler 48 ay sıfır faiz olarak yapılıyor...




Kale Kent Konutları projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Beylikdüzü Kale Kent fiyatları öncesinde Kale Kent Konutları'nın ayrıntılarından bahsedelim.


Kale Kent Konutları projesi Gül İnşaat ile Liv Yapı tarafından ortak olarak hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Kale Kent Konutları projesinin 2015 yılında bitirilmesi hedefleniyor.


1.471 adet konutun yer aldığı Kale Kent Konutları projesi 33 blok olarak tasarlandı. Beylikdüzü Kale Kent Konutları satılık stüdyo dairelerden 4+1'lere kadar daire seçenekleri bulunuyor.



Beylikdüzü Kale Kent fiyatları!


Beylikdüzü Kale Kent fiyatları 106 bin liradan başlangıç gösterilerek, 565 bin liraya kadar değişiyor. Kale Kent Konutları Beylikdüzü tanıtım ofisi ile 444 38 07 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Beylikdüzü Kale Kent Konutları projesinin toplam inşaat alanı 100 bin metrekare olarak belirlendi. Beylikdüzü Kale Kent Konutları ödeme planı dahilinde 48 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor.


Kale Kent Konutları Beylikdüzü projesi içerisinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness merkezi, spor alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar mevcut.


Beylikdüzü Kale Kent nerede?

Beylikdüzü Kale Kent adres : Adnan Kahveci Mahallesi Anadolu Caddesi No: 22 Beylikdüzü / İstanbul



Beylikdüzü Kale Kent iletişim

Telefon: 4443807

Web adresi: http://livyapi.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön