28 / 03 / 2024

Beylikdüzü Kale Kent nerede

Beylikdüzü Kale Kent nerede

İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde hayata geçirilmekte olan ve ilk etabının Aralık ayında teslim edileceği Kale Kent projesinde 48 ay vade farksız taksit fırsatı devam ediyor.

Beylikdüzü Kale Kent ödeme koşulları!

Toplam arsa alanı 100 bin metrekare olarak belirlenen Beylikdüzü Kale Kent ödeme koşulları kapsamında peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje 33 blok halinde inşa ediliyor.

Beylikdüzü Kale Kent Rezidans teslim tarihi!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası ile yükselen Kale Kent Evleri'nde yüzde 10 + yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Projede ilk etap teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Beylikdüzü Kale Kent Rezidans teslim tarihi...

Beylikdüzü Kale Kent satılık ev!

İlk etap teslimlerinin bu yıl Eylül ayında yapılacağı proje Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Kale Kent satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Beylikdüzü Kale Kent iletişim bilgileri!

Beylikdüzü Kale Kent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi. Peyzaj alanı 73 bin metrekare olan KaleKent projesinin 1. etap teslimleri Eylül ayında gerçekleşecek.

Kale Kent Beylikdüzü nerede?

Kale Kent Beylikdüzü'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Kale Kent Beylikdüzü nerede?

Beylikdüzü Kale Kent projesinde bir yıl ötelemeli kampanya!

İnşaat sektörünün önde gelen markalarından Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde, “Yüzde 1 Peşinatla Bugün Al Gelecek Yıl Öde!” kampanyası başlattı.

Beylikdüzü Kale Kent fiyatları!

Beylikdüzü Kale Kent fiyatları 106 bin liradan başlayarak, 565 bin liraya kadar değişiyor. Beylikdüzü Kale Kent projesinde ödemeler 48 ay sıfır faiz olarak yapılıyor...

Belediyelerden Sefaköy-Beylikdüzü metrosuna onay çıkmamasına tepki: Metroma engel olma!

Mega kent İstanbul'da Sefaköy-Beylikdüzü metro projesinin Cumhurbaşkanlığı yatırım programına alınmamasına, merakla beklenen hattın geçeceği ilçelerdeki belediyeler tepki gösterdi.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açılışa hazırlanıyor!

İstanbul’un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi’ni hizmete açan Beylikdüzü Belediyesi, 250 bin metrekare 1. etabının ardından şimdi de hızla 2.Etabı hizmete açmak için çalışmalara devam ediyor...

Beylikdüzü Yaşam Vadisi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı açıldı.

Beylikdüzü'nün yaşam vadisi 19 Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda açılacak.

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Kale Kent Beylikdüzü satış fiyatları!

Kale Kent Beylikdüzü satış fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kale Kent Evleri Beylikdüzü projesinde 60 aya kadar sıfır faiz taksit fırsatı sunuluyor...

Kale Kent Beylikdüzü ev fiyatları!

Kale Kent Beylikdüzü ev fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Kale Kent Beylikdüzü projesinin ikinci etabı bu yıl sonu teslim edilecek...

Beylikdüzü Kale Kent Konutları fiyatlar!

Beylikdüzü Kale Kent Konutları fiyatları peşin alımlarda 285 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kale Kent Beylikdüzü'nde 48 ay 0 faiz taksit imkanı sunuluyor...

Kale Kent Beylikdüzü 2016 Nisan daire fiyatları!

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kale Kent Beylikdüzü projesinde 12 ay vade farksız taksitli ödeme seçeneği sunuluyor...

Beylikdüzü Kalekent'te Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde “Peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde veya 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullan!” kampanyası başlattı.

Kale Kent projesinde tapu teslimi başlıyor!

Gül İnşaat, LİV Yapı ve 3S Kale tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kale Kent projesinde tapular daire sahiplerine 29 Kasım Pazar günü teslim edilecek..

Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor!

Toplam 1471 daireden meydana gelen proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzasıyla yükseliyor. Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor. Proje toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Kale Kent nerede Haberi

Beylikdüzü Kale Kent nerede

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilmekte olan Kale Kent projesinde 35 blokta toplam 1.471 konut bulunuyor.  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon seçeneklerinin sıralandığı Kale Kent projesi 100 bin metrekare alan üzerinde yükselmekte olup içinde seyir terasları, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, tenis kortu, yapay adalar, açık ve kapalı yüzme havuzları, su basamakları, fitness center da bulunuyor.

Yüzde 50 peşinat + 48 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabilen Kale Kent  projesinde peşin ve banka kredili ödemelerde de yüzde 10 indirim uygulanıyor. Kale kent evlerinde fiyatlar 280 bin liradan başlıyor.

73 bin metrekare peyzaj alanının yer aldığı Kale Kent projesinde 1. etabın...