25 / 04 / 2024

Beylikdüzü Kristal Residence teslim tarihi

Beylikdüzü Kristal Residence teslim tarihi

Firma: Maknoon Grup

Proje: Kristal Residence

Konutların fiyatlarının 227 bin dolar ile 300 bin dolar arasında farklılık gösterdiği Beylikdüzü Kristal Residence teslim tarihi 24 ay sonra olması öngörülüyor. Projenin zemin ve birinci katında mağazalar yer alıyor...



Konutların 100,53 metrekare alana sahip olduğu Beylikdüzü  Kristal Residence  teslim tarihi bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


Maknoon Kristal Residence'ta 1 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler modüler sistemle 2+1 ya da 3+1 olarak genişletilebiliyor. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Maknoon Grup imzasıyla yükselen Beylikdüzü Kristal Residence teslim tarihi 2 yıl sonra olması planlanıyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde hayata geçiriliyor. 


36 katlı tek bloktan oluşan Kristal Rezidans'ta konut fiyatları 227 bin dolar ile 300 bin dolar arasında değişiyor. Proje, 315 adet daireden meydana geliyor. 


İçerisinde; cafe, restoran, bay bayan fitness salonu ve sauna gibi sosyal imkanların bulunduğu Beylikdüzü Kristal Residence teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi. 


Telefon: 0505 452 13 63

Web: http://www.kristalresidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön