16 / 04 / 2024

Beylikdüzü Liv Marmara Aralık 2018'de teslim!

Beylikdüzü Liv Marmara Aralık 2018'de teslim!

Liv YAPI, Liv Marmara ile Beylikdüzü'nde yeni bir yatırım fırsatı sunarken, projede 1+1 dairelerin fiyatları 179 bin TL'den başlıyor.





Liv YAPI, Liv Marmara ile Beylikdüzü'nde yeni bir yatırım fırsatı sunarken, projede 1+1 dairelerin fiyatları 179 bin TL'den başlıyor. Kalekent Projesinden sonra Liv Markasını Beylikdüzü'nün Marmara Denizi tarafına taşıyan Liv Yapı, yeni projesi Liv Marmara ile lansman sürecini başlattı. Marmara Denizi'ne hakim bir noktada konumlanan proje, 10 bin metrekarelik arsa üzerinde, 495 konut 34 ofis ve 10 cadde mağazasından oluşuyor. Bölgede küçük daire ihtiyacına cevap verme amacıyla hayata geçirilen Liv Marmara projesinde daireler 1+1 ve 2+1'den oluşuyor. Marmara Denizi'ne yakın bir mesafede yükselen Liv Marmara'da daireler birinci kattan itibaren deniz ve peyzaj manzarasına sahip.

 

Sönmez Aydın: 'Kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyoruz' 


Avrupa Yakasının yeni cazibe merkezi Beylikdüzü'nün geleceğin en değerli bölgeleri arasında yer alacağını belirten Liv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın; "Liv Marmara projemizi Beylikdüzü'nde markalı projelerin yer aldığı Ihlas Marmara 1 projesinin yanı başında konumlandırdık. Deniz manzaralı dairelerimizin yer aldığı projemizde konut alıcılarına kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyoruz. Projemiz, kesintisiz deniz manzarasına hakim bir noktada yer alıyor. Bölgede küçük daire ihtiyacını karşılamak için Liv Marmara'da sadece 1+1+ ve 2+1 dairelere yer verdik. Projemizden konut ya da dükkan alanlar birkaç yıl sonra yatırımlarını katlayacaktır" dedi. 


Birbirine entegre 3 bloktan oluşan Liv Marmara projesinde 7 farklı 2+1 daire tipi bulunurken 1+1'ler 60 metrekare büyüklüğe sahip ve 2+1 dairelerin büyüklüğü 87-133 metrekare arasında değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunan Liv Yapı'da 1+1 daireler 179 bin TL'den başlıyor. Firma, Emlak Konut GYO'nun tarihi kampanyasını kendi projesine uygulayarak yüzde 20 peşinat, yüzde 0.70 vade ve 120 aya kadar taksit imkanı da sunuyor. Liv Yapı bünyesinde ayrıca yüzde 25 peşinata 36 ay, yüzde 50 peşinata 50 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Projenin Aralık 2018'de teslim edilmesi planlanıyor. 


Yurt Gazetesi


Geri Dön