18 / 04 / 2024

Beylikdüzü'ndeki asansörler bakımdan geçecek!

Beylikdüzü'ndeki asansörler bakımdan geçecek!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası ile protokol imzaladı. Binaların asansör bakım ve kontrollerini yapacak kuruluşla detaylı bir şekilde görüşen Başkan Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu, “Güvenlik önceliğimiz” dedi.




Beylikdüzü Belediyesi, ilçe çapında başlatacağı asansör güvenlik çalışmaları için Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası ile protokol imzaladı. Binaların asansör bakım ve kontrollerini yapacak kuruluşla detaylı bir şekilde görüşen Başkan Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu, “Güvenlik önceliğimiz” dedi.


Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği doğrultusunda Beylikdüzü’nde asansörlü binaların yıllık kontrolleri ve bakımları yapılacak.Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası ile işbirliği içine giren Beylikdüzü Belediyesi, yaptığı protokolde Beylikdüzü’nde ki binalarda bulunan tüm asansörlerin elden geçirileceği hususu yer aldı.Bina içi güvenli yaşamı destekleyen bu çalışmada imzayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu attı.


Yapılacak kontroller kapsamında asansörlerin güvenli bir durumda olup olmadığı tespit edilecek ve gereken çalışmalar yapılacak.Bakım ve onarım uygulamaları ile bina asansörleri daha sağlıklı hale gelecek.



Beylikdüzü Belediyesi


Geri Dön