20 / 04 / 2024

Beylikdüzü'ndeki site alanları bakımdan geçiyor!

Beylikdüzü'ndeki site alanları bakımdan geçiyor!

Beylikdüzü Belediyesi, kentin modern yapısı korumak ve estetiği bozan hususları ortadan kaldırmak için özellikle Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatı ile site alanlarını bakımdan geçiriyor, ücretsiz peyzaj danışmanlığı veriyor.




Beylikdüzü’nde düzenli ve nitelikli bir yaşam alanının oluşması ve bu yapının devamlılığı için Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, büyük bir gayretle çalışıyor. İlçe genelindeki siteleri elden geçiren ve fiziki ihtiyaçlarını gideren Belediye, caddelerin de estetik yapısını bozmadan genel görünümü ile uyumlu olmasını sağlamaya çalışıyor.



Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bakım çalışması kapsamında gözü yoran toprak yığınının kaldırılması, boş arazi yabani ot temizliği, budama, yıpranmış kent mobilyalarının bakımı ve tamiri işlemlerini sürdürüyor. Bilhassa Başkan İmamoğlu’nun tespiti ile bakımsız kalan çevre sitelere ücretsiz peyzaj danışmanlığı hizmeti verilerek ve gerekli çevre düzenlemeleri yapılıyor. İmamoğlu, önceliklerinin Beylikdüzü’nün daha modern, düzenli ve estetik bir görüntüye kavuşması olduğunu belirtti.


Beylikdüzü Belediyesi


Geri Dön