18 / 04 / 2024

Beylikdüzü'nün yolları yenileniyor!

Beylikdüzü'nün yolları yenileniyor!

Beylikdüzü Belediyesi, bakımlı yollar, düzgün kaldırımlar ve prestijli caddeler için ciddi bir çalışma sergiliyor. Müdürlük, 2014 yılına oranla yüzde 107 bir artış göstererek, 2015 yılında tam 129 cadde ve sokakta bordür ve tretuvar yaptı.




Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; bakımlı yollar, düzgün kaldırımlar ve prestijli caddeler için ciddi bir çalışma sergiliyor. Müdürlük, 2014 yılına oranla yüzde 107  bir artış göstererek, 2015 yılında tam 129 cadde ve sokakta bordür ve tretuvar yaptı. Yakuplu, Adnan Kahveci ve Kavaklı Mahalleleri’nde başta olmak üzere yapılan yeni kaldırımlarla, Beylikdüzü daha modern bir görünüme kavuştu.

Vatandaşın yaya ulaşımını konforlu bir şekilde sağlaması için ilçede analizler yapan Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2015 yılını verimli geçirdi. Ekipler,  özellikle gerekli görülen tam 129 adet cadde ve sokakta, kaldırım çalışmaları gerçekleştirdi. Yıl boyunca bordür ve tretuvar yapım uygulamalarına önem veren müdürlük,  2014 yılına oranla yüzde 107 bir artış yakaladı. Bu artışa sebep olan ana neden ise kaldırımların bakım ve onarıma ihtiyaç duymasıydı. Dolayısıyla ekipler kolları sıvadı ve yenileme çalışmalarını tamamladı.

Mahallelere Yeni Kaldırımlar

Yapılaşmanın ve yerleşimin çok olduğu yerlere yoğunlaşan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Yakuplu Mahallesi’nde 44 adet, Kavaklı Mahallesi’nde 26 adet ve Adnan Kahveci Mahallesi’nde 20 adet olmak üzere mahallelere yeni kaldırım yaptı. Adnan Kahveci, Yakuplu, Gürpınar, Marmara ve Büyükşehir Mahalleleri başta olmak üzere tüm mahallelerde ise bordür ve tretuvarların bakım uygulamalarını gerçekleştirdi. Bu çalışmaya göre 15 bin 770 metre bordür, 72 bin 219 metrekare tretuvar onarımı yapıldı.

“Belirli Bir Standart Getireceğiz”

Müdürlük, 2015’te 50 bin 648 metre bordür, 41 bin 718 metrekare tretuvar çalışması ile engelli rampaları ve yaya geçitleri de yaptı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu; ilçedeki cadde, sokak ve kaldırımların hepsinde belirli bir standartı yakalama çabası içinde olduklarını ve vatandaşa konforlu bir hizmet sunmak istediklerini söyledi. 2016’da da ihtiyaç duyulan hizmetlere ağırlık verilmeye devam edeceklerini bildirdi.



Beylikdüzü Belediyesi


Geri Dön